Reklama

Reklama

Světlo mezi oceány

  • USA The Light Between Oceans (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Válečný hrdina Tom Sherbourne (Michael Fassbender) po běsnění, jímž prošel na západní frontě, touží především po místě, kde by znovu našel vnitřní klid. Stane se strážcem majáku na Janusově ostrově u západního pobřeží Austrálie kde si najde i milující ženu (Alicia Vikander), jež je ochotná snášet s ním drsné podmínky, které s sebou život na majáku přináší. Bohužel po čase zjistí, že není schopna donosit jejich dítě, což obrátí jejich svět v tichém přistavu naruby. Až jednou moře na břeh vyplaví člun s mrtvým mužem a miminkem na palubě... Tom je nucen volit mezi láskou a povinností a rozhodnutí, které učiní, bude mít nedozírné následky nejen pro ně dva. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

To nemá žádná společnost odvahu k uvedení filmu v kině? Když se člověk koukne na IMDb, tak to dávají všude kolem. 

na příspěvěk reagoval Agatha

Pedross800

Pedross800 (hodnocení, recenze)

Ty kino premiéry, to je dobré vtip. To si někdo myslí, že v Anglii budou lidi 4 měsíce čekat než jim to daj do kin, když už to bude určitě k mání na netu díky mnohem dřívějšímu americkému startu? Úsměvné

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Námět se mi příliš nezamlouvá, ale na druhou stranu ve snímku hrají hned mé dvě oblíbené herečky, což se vidí opravdu málokdy. Zřejmě dám tedy filmu šanci.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Agatha

tak hoci Fassenbendera nemusim, herec je to dobry a uhra to v pohode. Este som sice nevidel jeho MekBeta, ale herecky talent som si uz davnejsie vsimol a ne, ze ne. Len ja na chlapy nejsem a tak logicky nanho nebudem vypisovat oslavne ody 

Mirokukii

Mirokukii (hodnocení, recenze)

eLeR

Smutnější nevadí :-) Je mi jasné, že se ti čtyři na konci neobejmou a nebudou žít spolu šťastně až do smrti, ale úplně tragické (nějaká ta smrt) to snad nebude. No, rád se nechám napínat a překvapit. Těším se.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Vypadá to velmi slibně a jak se zdá, ani ve filmu se happyend konat nebude.

Mirokukii

Mirokukii (hodnocení, recenze)

eLeR

Mě se to líbí moc a na ty dvě hrdličky pospolu jsem obzvlášť zvědav. Jen malinko doufám, že to nebude až tak tragické jak to "zatím" vypadá. Něco veselého, neméně povedeného, by se šiklo.

na příspěvěk reagoval eLeR

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Premiéra stanovena na začátek ledna 2017. Dalo se to čekat, film je sice dokončený, ale mít 3 ambiciózní filmy s Fassbenderem v jeden podzim je dost nevýhodné, takhle bude moci bojovat o ceny (a nejen on, ale třeba i Alicia Vikander) příští rok. Nějaká ta festivalová premiéra je jasná.

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Momentálne to dočítavam ... celý čas mi to prišlo ako na hranici červenej knižnice, hlavne prvá a druhá časť, ale tým (presne ako ty píšeš) ako dobre píše autorka, mi to do tej červenej knižnice nespadlo. Tretia časť je výborná. Som zvedavá ako to natočia, lebo hlavné gro knihy sú pocity a myšlienky. Herci sú ale vybratí dobre. Veľmi sa teším, som zvedavá.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Právě jsem dočetl předlohu a je to velmi, velmi dobrá kniha. Normálně tento žánr nečtu, ale tohle mě až překvapilo, jak úžasně emocionálně a přitom velmi realisticky a sympaticky to působilo. Autorka rozhodně umí psát :)

na příspěvěk reagoval eLeR

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

V roku 1918, po štyroch hrozných rokoch strávených v bojoch na západnom fronte, sa Tom Sherbourne vracia do Austrálie a prijíma miesto strážcu majáka na vzdialenej Janusovej skale. Na tento opustený ostrov, kam zásobovací čln pripláva iba každé tri mesiace a dovolenku strážca dostane v tom lepšom prípade každý tretí rok, si Tom privedie mladú, odvážnu a milujúcu manželku Isabel. Ich šťastie má trpkú príchuť, lebo Isabel nedokáže ani na tretí raz donosiť zdravé dieťa. Práve keď sa užialená Isabel uberá k hrobu svojho posledného dieťaťa, vietor k nej priveje detský plač.

GinaT

GinaT (hodnocení, recenze)

knížka má hodně velký potenciál na filmové zpracování, dokonce si dovolím říct, že by film mohl předčít předlohu.....takže se hodně velká očekávání 

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Určite prečítam aj knihu ... Michael a Alicia moji veľkí obľúbenci ... Cianfrance to je tak pol na pol :-)

Solrac

Solrac (hodnocení, recenze)

Michael Fassbender jako Tom Sherbourne, to se teda těším, knížku jsem přečetl na jeden zátah. Uf, tolik emocí, snad se aspoň polovina do filmu dostane. Uvidíme...

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavý... kniha není pro každého a jestli se jí bude film držet (doufám že ano), tak to bude zrovna tak.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Už se točí na Novém Zélandu. Desplat a Arkapaw - hodně silná sestava. Řekl bych, že Arkapawa doporučil sám Fassbender na základě jejich spolupráce na Macbethovi, případně je to velkej fanda Temnýho případu :)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Super! Teraz už len počkať na prvé informácie. Dúfam, že to bude, čo sa Fassbenderovej filmografie týka, lepšie, než nemastný-neslaný Frank. Režiséra nepoznám, takže mi nezostáva než veriť.

Související novinky

Alicia Vikander je nová Lara Croft

Alicia Vikander je nová Lara Croft

29.04.2016

Snad žádná herečka za sebou nemá lepší rok než Alicia Vikander. Švédská kráska zazářila v retru Krycí jméno U.N.C.L.E., ve sci-fi Ex Machina i v dramatu Dánská dívka, za které nakonec vyhrála Oscara.… (více)

Znáte novou švédskou superhvězdu?

Znáte novou švédskou superhvězdu?

25.05.2015

Seznamte se s Alicií Vikander. Možná si teď nemůžete její obličej zařadit a marně přemýšlíte nad tím, kde přesně jste ji viděli. Takže nápověda: Pokud občas utečete mimo mainsteamovou klasiku,… (více)

Reklama

Reklama