Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (117)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Předposlední díl už mizí stejně tak jako několikanásobně unesená Angelika za obzorem... Na tenhle sem se obzvlášť těšil, páč je zde spousty vody, pirátů, námořníků, bukanýrů, kurdějí, galejníků, dokonce i sodomistů (v podpalubí). Zrovna ti úchyláci, kteří se skrývají v útrobách ve mně zanechali velký dojem (už jako když sem viděl Angeliku jako malej). Taková jako odstrašující scéna. Ale úchylák ani sodomista ze mě nevyrostl, zas tak velkej dojem to nebyl :o). Další podobně silný okamžik je na dražbě. Tam si divák může nejvíce vychutnat ladné křivky Angeličiny :o). Jen co se týče těch chlapů, tak už nám holka nějak měkně, kde sou ty časy (díly), kdy si to během jednoho filmu "rozdala" postupně se třema borcema. Tady je to pouze s Pejrakem. Je vidět, že už je natolik vychytralá, že i složité situace dokáže vyřešit jinak než-li "tak už si lehni na záda, to bude prima brigáda". No, ještě jedna neděle se sultánem a bude to za mnou a pak už zase pár let pauzička. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina, která může potěšit duchem slabé jedince nebo nedospělé děti. Není to ba ani vtipné či napínavé, je to prostě jen hloupé. Bitva dvou lodí byla jen o něco lepší než dva papírové modely ve vaně. Nádherná byla hláška při dražbě. "Máte vůbec tolik peněz?" Mám tady rovných pět set tisíc. "Přepočítejte to!" Dražitel vnoří ruku do truhlice se zlatáky. "Ano, souhlasí." ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mám strach, že měknu. Protože i čtvrtý díl o Angelice, jejíž krása si nezadá s některými dnešními kráskami, mě opět bavil. I když ten konec byl fakt divnej, to musím uznat i já, který knihy o Angelice nečetl. Mimochodem, někde jsem slyšel, že v aukční scéně měla jít Angelika až do "polohy" full frontal. To by bylo žrádlo!!! :-) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Angelika se vydává hledat svého Žofríka, najme si loď a brázděním po moři a po mnohých dobrodružstvích se s ním setkává. Sotva se však spolu snaží opět sblížit, neboť jí Žofry nemůže odpustit, že byla milenkou krále, tak je unesena markýzem d’Escrainvillem, který se jí snaží znovu prodat jako otrokyni. Kvalita se už postupně snižuje, ale vynahrazují to scény s candijskými kočkami a znásilňovačka v podpalubí. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení se stalo i několik kuriózních příhod. Když Michèle Mercier jezdila svým Mercedesem po tuniských silnicích, stavěli se vojáci i policisté do pozoru a salutovali. V celém Tunisku totiž existoval pouze jeden takový vůz, který vlastnil tehdejší prezident, a tak si vojáci mysleli, že zdraví jeho. (Cucina_Rc)
  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a sultán. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama