Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl Angeliky a taky žádné veledílo, mě osobně celá tahle série dost nudí. I když je Angelika rozhodně kočka tak ty její kecy jsou opravdu unikum. Celou dobu jsem jí sice přál ať dostane co chce(už od prvního dílu jsem jí to přál, ale jen proto aby celá série už skončila). Každopádně kdybych měl hodnotit celou sérii jako komplet dostala by maximálně 2*. Nemám a ani nebudu mít tuhle sérii rád. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Sám bych se k těmhle filmům nikdy nedostal, takže jen díky jedné holčině jsem to shlédl všechny filmy, nechal si jí poplést svoje vnímání a když pak vztah skončil, tak mi zůstalo pět DVD s Angelikou... Tenhle čtvrtý film je spíše určený ženskému publiku, a to některému, a zase prim hají piráti a hrdá a seriozní Angelika, a pokud by její chování mělo hodně dívek a žen, tak by bylo lépe a světě. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V téhle části příběhu je stejně nejlepší to, jestli se ti dva setkají., Takové příjemné napětí. No dobře, možná je to to druhé nejlepší, protože Michele zde má jednu z nejparádnějších "erotických" scén, kdy je navíc ještě ponížena. Tohle se mužskému publiku prostě muselo a pořád musí líbit. Ty stuhy jí velmi sluší. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Do háje!!! Kde je Jean Rochefort?!? To už mi vážně nezbývá, než se zaměřit na tu blonďatou husu v hlavní roli? Neskutečně jalový díl, žádní satanisti, žádné jedy, aspoň ty kočky trochu napravily jeho reputaci. A vůbec, kde to má nějakej děj? I film s 80minutovou stopáží by měl mít děj. Doufám, že finální část bude na trochu lepší úrovni. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Nepříjemným zážitkem pro Michèle Mercier bylo natáčení scény, v níž je znásilněna v podpalubí. Pomyšlení na ni ji děsilo a byla z toho špatná několik nocí předem. Když se na ni vrhla skupina statistů se vzhledem kriminálníků a se špinavýma rukama, roztrhali jí šaty, dotýkali se jí všude a počínali si jako divoši. Jeden z nich - ten co měl pouta na rukou - jí dokonce zasadil prudkou ránu do prsou. Scéna Michéle Mercier natolik traumatizovala, že omdlela doopravdy a otoky na prsou jí zůstaly téměř dva roky. (Cucina_Rc)
  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a sultán. (Raccoon.city)
  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama