Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (116)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

A další díl o velké lásce, ve kterém se Angelika de Peyrac, alias de Belliére (Michele Mercier) za doprovodu starého Savaryho (Pasquale Martino) vydává hledat svou životní lásku Jeoffreye (Robert Hossein), který je teď znám pod jměnem Rescator. Její umění ovládat muže se ovšem trochu zvrtává. A tak je jednou znásilněná a několikrát skoro znásilněná, aby nakonec byla prodána na trhu otroků na kouzelném ostrově Kréta. Z dalších postav je nutno zmínit vévodu de Vivonne (Christian Rode s hlasem Jean-Louis Jemmy), kterého Angelika přinutí k pomoci. Ten z ní ale tak slintá, že se jí pokusí znásilnit. A pak markýz d'Escrainville (Roger Pigaut), pirát a feťák, který milou Angeliku nemilosrdně znásilní, aby ukázal svoji převahu. Zcela neuvěřitelná je Rescatorava skrýš ve skalisku v moři, kam je přístup jen pod vodou. A nemůže tam chybět potřebný harém, aby Jeoffreye utěšovali. Ale když zjistí, že je Angelika v nebezpečí, neváhá udělat vše, aby jí zachránil. Zlato si dokáže vyrobit, vede soukromou válku proti francouzskému králi a Angelice vyčítá její nevěru s francouzským králem. I když ten byl jedním z mála, který se do její sukně nedostal. Rescator Angeliku vykoupil, aby si užívali chvíle štěstí, aby nakonec byla unesena chlípným d'Escrainvillem. Napětí tomu nechybí, ale některé zápletky jsou tak nesmírně složité, až zvrhlé. A co na to nebozí galejníci? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V téhle části příběhu je stejně nejlepší to, jestli se ti dva setkají., Takové příjemné napětí. No dobře, možná je to to druhé nejlepší, protože Michele zde má jednu z nejparádnějších "erotických" scén, kdy je navíc ještě ponížena. Tohle se mužskému publiku prostě muselo a pořád musí líbit. Ty stuhy jí velmi sluší. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stále naivnější a hloupější filmová série spěje pomalu ale jistě do finále. Na Angeliku silně podprůměrná stopáž také leccos vypovídá o krátícím se dechu scénáře a lecčeho dalšího. Pokud jste se u minulých tří filmů ještě jakžtakž drželi, nyní už nemáte šanci ubránit se smíchu, protože čekáte že každou chvíli zazní kultovní věta "Jsem královna všech moří!!!" ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Přestože po druhém díle muselo být každému divákovi jasné, že Angelika je ve skutečnosti neukojená nymfomanka, schovávající se za lásku k manželovi :o), o to víc jí možná nekteří fandili :o). Já vím, je to hrozná limonáda, ale i ta za určitých okolností chutná jako šampaňské. Ty krásné lodě, to krásné moře, ta tklivá hudba....ehm....jsem prostě nenapravitelný romantik. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl Angeliky a taky žádné veledílo, mě osobně celá tahle série dost nudí. I když je Angelika rozhodně kočka tak ty její kecy jsou opravdu unikum. Celou dobu jsem jí sice přál ať dostane co chce(už od prvního dílu jsem jí to přál, ale jen proto aby celá série už skončila). Každopádně kdybych měl hodnotit celou sérii jako komplet dostala by maximálně 2*. Nemám a ani nebudu mít tuhle sérii rád. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (7)

  • Štvrtý diel Neskrotná Angelika a piaty diel Angelika a sultán (1968) sú vlastne rozdelený jeden film, bol by inak príliš dlhý. (Raccoon.city)
  • Během natáčení se stalo i několik kuriózních příhod. Když Michèle Mercier jezdila svým Mercedesem po tuniských silnicích, stavěli se vojáci i policisté do pozoru a salutovali. V celém Tunisku totiž existoval pouze jeden takový vůz, který vlastnil tehdejší prezident, a tak si vojáci mysleli, že zdraví jeho. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama