foto

Nora Arnezeder

  • nar. 8.5.1989 (27 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nora Arnezeder studovala tanec a zpěv v l'Académie internationale de danse et de théâtre. Svou první velkou roli získala v roce 2008 v FAUBOURG 36 v režii Christopha Barratiera. V tomto snímku zpívala píseň Loin de Paname, která byla nominována na Oscara. V roce 2009 se stala tváří parfumerie Guerlain. V roce 2011 se objevila v úspěšné komedii LA CROISIÈRE. V USA natočila snímky THE WORDS (2012) a SAFE HOUSE (2012) a dokončuje další MANIAC po boku Elijaha Wooda. Na konci roku 2012 má mít premiéru její nový francouzský film CE QUE LE JOUR DOIT À LA NUIT, kde hraje hlavní roli Émilie.

R "fleurette" G

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fiston
2013 Angelika
2012 Co den dluží noci
Maniak
Nepřítel pod ochranou
The Words
2011 Loď lásky
Louis la Chance
2008 Paříž 36
2007 Dva světy
Maturita 70 (TV film)

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
The Moon and the Stars (S02E05)
The Walls of Jericho (S02E04)
Collision Point (S02E03)
další epizody (5)
2015 Zoo (TV seriál)
That Great Big Hill of Hope (S01E13)
Wild Things (S01E12)
Eats, Shoots and Leaves (S01E11)
další epizody (13)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
2011 Xanadu (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace