Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 3

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (440)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|1%| Kurva, to jsem si dal! xD Říkal jsem si, sakra, určitě to nebude tak zlé. Bude to asi taková kravinka na 2*, při nejhorším na tu 1*, ale že to bude taková pakárna plná debilních pubertáků, to jsem fakt netušil. Nepatřím mezi ty typy diváků, abych film hned odsoudil na základě pár odpadů a přidal se do houfu ovcí, ale tohle fakt nešlo. Jakou dobu trvá, než se začne něco dít. Poslouchat kecy těch sráčů mě opravdu psychicky ničilo. Když už začali chcípat, tak ani to mě nezaujalo. To jedno směšné a možná vtipně vyhlížející procento dávám, že když viděli ti výrostci šílený strach v xichtu (bylo to hrané, jak já nevím co), tak jsem musel přivírat oči, jak mi bylo trapně. Takže tohle pro mě bylo menší částí hororu. xDDD Za to dávám to 1%!!! A to je film tak krátký, já myslel, že na to čumím celý den. No, má chyba, že jsem se do toho dal. Hlavně, že trailer uváděl: Nový hororový žánr. No coment! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako když se každej den podíváte do diskuze na ČSFD, kde si z toho parta místních kokotů čítající zhruba dvacítku zoufalců udělala svoji modlitebnu své ukázkové debility.Styl vyprávění nesmírně iritující, herci zoufalost, příběh komedie.Čekal sem od toho asi až příliš, ale dostal jsem jen ukázkově nenapínavou sterilní srágoru z MTV.Ani žádná lekačka, nulová atmosféra, prostě špatný.Ke konci to sice dokázalo trochu zvednout laťku, hlavně když se začne hrát ta hra na pravdu a borečka sejme to, že stará mrdá s někým jiným, ale to se můžete podívat na Beverly Debills 902 10 po 30 letech a nemusíte čumět do zasekanýho obrazu a poslouchat zvuky tři roky nefungujícího rozhraní Facebooku.Spálil jsem se a to krutě.30%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Už to bol nejaký čas, čo sa objavil vynikajúci horor. Tento film som chcel vidieť na filmovom plátne, no žiaľ sa mi to krížilo s Artfilmom a tak som musel ešte nejaký čas počkať, kým sa bude dať zhliadnuť inou cestou. A priznávam, že ma mrzí, že som ho nemal možnosť vidieť na filmovom plátne. Je to niečo nové, je to podľa mňa dosť creepy a je tu veľmi dobre vyformovaná atmosféra a pôsobí to uveriteľne. Jediné čoho sa trošku bojím je, že z toho urobia sériu a potom to pôjde dole vodou. Ale dúfam, že ma tvorcovia prekvapia. Unfriended ma nesklamalo. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

70 %. Jděte do toho. Jo, je to občas otravné, uřvané, ale přesně takový je koncept a musí to tak být. Mladí herci naprosto přirození a celkově je to velice funkční horor. Scénu s tlouštíkem řadím mezi top3 shocking moments z poslední doby hned vedle sekačky ze Sinisteru a zveřejněné fotky Megan z Megan is Missing. Škoda, že to bylo jediné místo, kde se dostavil mráz po zádech. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nápadné, originálne svedectvo o voľnočasových zábavách teenagerov. Chcel som napísať o prežívaní voľného času, no to v kontexte deja celkom nesedí (myslím prežívanie). Skvelé je i matné vysvetlenie tajomnej identity, ktorá sa nabúra do komunikácie a fb profilov partičky mladých ľudí. Technické a personálne vykonanie exekúcií je možné od sledovať tiež len na základe pár zmätených, rýchlych záberov. Jednoducho dobrý pocit z toho, že gruzínsky režisér sa rozhodol rešpektovať tajomstvo a nevykvákal cez sociálne siete v závere úplne všetko. Takýto postup tajomnej identity bol úplne logicky v priamom protiklade tomu, ako sa správala skupina - o sebe aj iných odhalila úplne všetko až do najintímnejších detailov. K negatívam - miestami zbytočne veľa preklikávaní, spôsob komunikácie s políciou a vôbec s vonkajším okolím (rodina, susedia, známi) absurdný. Celkovo však výživná a odporúčania hodná jednohubka. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Celý film bol natočený v jednom dome, pričom jednotliví herci boli umiestnení v rôznych izbách. (beso74)
  • Keď bola Courtney Halverson (Val Rommel) na premiére tohto filmu, v kine niekto stlačil požiarne tlačidlo a celá sála musela byť evakuovaná. Diváci neskôr žartovali, že to musel byť duch Laury Barns. (Marceloo)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. července 2014 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama