Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhé dielo Hot Tub Time Machine, v porovnaní s tým prvým, je niekoľko krokov späť. Samotný príbeh je viac ako nestabilný, jednotlivé dialógy nie sú dostatočne vtipné (ani tú úroveň z prvého diela nedosiahnu) a samotný záver (spolu s obrázkami z minulosti) je nič iné, len jeden zlý vtip. (R. Corddy stále dobrý.) Škoda, pretože prvé dielo bolo celkom slušné! Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičal z kvalitnejších filmov, ale zabavil. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť ďalšie pokračovanie. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama