Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (169)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Čistá dokonalosť! Pre milujúceho fanúšika neskutočná spokojnosť s materiálom akým je The Last of Us je v tých správnych rukách, je doručený fan service s dávkou novoty pre každého z Nás! Píše sa história o prerušení kliatby videohrených adaptácii a som hrdý že sa to deje pri dokonalom diele ako je The Last of Us! ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda potvrzuje, že se nejedná o nic převratného a prohlubuje moje nepochopení proč je kolem seriálu takový haló. Na hru se pějí ódy všude kam se člověk podívá, já jí nehrál čili nejsem zaujatý. Vizuál je fajn ale nic extra, Ellie je nesympatická a otravná a celkově se při sledování dost nudím a skoro usínám... ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky to isté čo predošlá epizóda, čiže trocha (pomerne obyčajnej) akcie s nakazenými a trocha (pomerne obyčajnej) vzťahovej drámy s ústrednými postavami, akurát o niečo svižnejšie vďaka kratšej stopáži. Seriálový The Last of Us má stále perfektné kulisy, výborných hercov, skvelú hudbu, kameru a prakticky sa na jednotlivé epizódy pozerá bez akýchkoľvek problémov, no nemôžem sa zbaviť dojmu, že celé je to vlastne akési nijaké a seriál nevie dostať vlastný ksicht. Tam kde bola hra unikátnym zážitkom s jedinečnou atmosférou a silnými postavami, seriálový The Last of Us je skôr len ďalší "zombie" seriál v rade akých sme tu už mali desiatky. Nemá žiadnu výraznú atmosféru, necítiť pri ňom ani kúsok napätia a ani s postavami sa po druhej epizóde nepodarilo zžiť naplno. Utratené peniaze od HBO síce vidieť v každom zábere, ale to jednoducho nestačí, chcelo by to oveľa silnejší režíjny rukopis a obávam sa, že režiséri, ktorí boli najatí na jednotlivé epizódy na to povýšiť The Last of Us na akokoľvek originálnejší seriálový zážitok jednoducho nemajú. Škoda, pretože The Last of Us má rozhodne potenciál na viac, než na réžiu akéhosi neskúseného Neila Druckmanna. CELKOVO: 7/10 ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda podstatně lepší, osvětluje trochu děj pro ty co nehráli hru. Pedro má dost omezený rejstřík bručení, Bella trochu navýšila frackovitost. Nevím proč jí vybrali - asi že nebude vadit až se propálí její orientace na LGBT+KGB? (hru jsem nehrál, tak nevím kdo tam byl tou nejvíc hejtěnou postavou - Bella?) ()

Kanee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že se na tuto videoherní ságu, která je opravdu skvěle zpracovaná seriálově, tak upnu.  Ono, je to docela kontroverzní seriál, když vezmu v potaz, jak vypadá herečka Ellie (Bella Ramsey) ve hře a tady...celkem downgrade, ale co, hraje fajn, to se musí nechat. A Joel (Pedro Pascal) je prostě živá videoherní postava, skvělý herec, hraje skvěle, vypadá jako on, prostě pecka. S kamarádem koukáme a každé pondělí žhavíme HBO na nový díl. Akorát škoda toho, že chtějí místo pokračování hry udělat pokračování pouze ve seriálové podobě, jako tomu je teď, akorát že předloha nebude a bude to čistě nové pokračování. To mi přijde celkem jako zahozený potenciální skok na nejlepší hry za daný rok nebo dokonce za desetiletí. Každopádně díl supr, seriál supr, nemohu se dočkat dalšího dílu..!! Naprosto čistá práce, PECKA. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)
  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)

Reklama

Reklama