Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (168)

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne posun k lepšiemu, ale stále nič čo by sme už nevideli. Hlavne som zvedavý na posun v deji. Zažili sme to už pri The Walking Dead, nekonečné presúvanie a chodenie od nikam do nikam. Treba rýchlo vzbudiť nejaké emócie vo vzťahu k Ellie lebo tu som trochu sklamaný. Nedá sa nespomenúť na Children of Men, kde som takmer nedýchal aby sa Kee alebo decku niečo nestalo. Na seriálový hype tohto roku zatiaľ nepresvedčivé. (6/10) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první díl ale pořád mi tam tepchu vadí/nevadí úprava příběhu oproti hře. Trochu moc na můj vkus spěchají, ale na druhé straně Tess dopadla mnohem hůř tady než ve hře. A občas mi vadila roztřesená kamera při statických záběrech, kdy se nemusela vůbec třepat. Ale to jsou jen detaily. Pořád je to hodně naprůměrný seriál a produkce HBO na tom jde sakra vidět. 4* a.k.a 88% ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Apokalypsa je na jedničku, obzvlášť díky trikovým umělcům... Na druhé straně neohromí, pokud člověk viděl třeba I Am Legend... Chápu radost lidí, co hráli hru, že je to dle předlohy a podle jejich představ - já se zatím ztrácím a nedokážu s hrdiny navázat vztah - obzvlášť s Ellie jejíž představitelka nevzbuzuje jakékoliv sympatie... Twist byl dost předvídatelný i bez znalosti předlohy... Vizuálně pastva, jinak zatím průměr... ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panečku, to ako vážne niekoho tento sterilný dej bez poriadne vykreslených, čo i len troška zaujímavých postáv ešte baví. K tomu prídu ešte aj dosť nesympaticko, odpudivé, hlavne Anna Torv a tá mladá, no otras. To ako nech sa nikto nehnevá ale taký Walking Dead bol pri svojom rozbehu úplne niekde inde, než toto. Trocha mi to pripomína Maze Runner, kde som podobne trpel. /40%/ ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice začínáme zase -20 let (v Jakartě o které se mluvilo minule), ale je to naprosto perfektní. Žádná nudná omáčka. Fenomenálních 10 minut. Bohužel jen 10… pak začne maraton protivného chování jogurtu. Sledování je snesitelné prakticky jen když mlčí, protože jogurt vede non-stop jen arogantní kecy. Sice ty kecy jsou vedeny ve fantastického vizuálu (neokoukané lokace), ale protože se žvaní doslova pořad, děj se vleče. Celou epizodu zachránila až scéna v muzeu. Dost mě taky ruší ta ruční kamera se kterou se pořad nějak hloupá, hýbe a otáčí (místo dynamičtějšího střihu). Je to přesně opačný extrém střihu 2x za vteřinu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)

Reklama

Reklama