Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole nečekal jsem sice žádnou hitovku, ale ani takovejhle ultimátní odpad. Film naprosto o ničem, hloupej, zplácanej, šíleně natahovanej. Akce tu není skoro žádná, furt se jenom žvaní a žvaní a navrch se to utápí v totálně blbým a překombinovaným ději kterej nemá ani hlavu ani patu. Nepochopím jak do toho mohlo vlézt tolik známých ksichtů i když je fakt, že většina z nich má jenom kratší výstupy a jedinej kdo tu má větší prostor je Costner kterej se, ale od zábavnýho Three days to kill taky propadl do pěkný žumpy. Avi Lerner už asi taky nic solidního nevyprodukuje. Začínám mít fakt značný obavy o budoucnost podobných snímků, protože jestli tohle je ta dnešní cesta kdy se nacpou samý známý ksichty do jednoho filmu, aby si to z povinnosti odkroutili a divák pak jenom žasnul nad tím jakej sranec to sleduje, tak nám tedy samo peklo budiž milostivo.5% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně povedené akční drama, skvěle obsazené a i celkem napínavé. Ve vedlejších rolích mě potěšila jak Gal, tak i Adkins. Costner zahrál psychopata opravdu uvěřitelně. Film nemá žádné strhující tempo, ale pěkný příběh nenudí. Akce zde moc není, ale když přijde je brutální a krvavá. Mě se film líbil hodně. Za mě 85%:) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně podprumerná žánrovka s hodně dobrým, ale dost zbytečným, obsazením herců. Myšlenka nebyla vyloženě špatná, ale provedení bylo špatné dost. Tím, že tam nasází pár kvalitnějších a známějších hereckých jmen z toho dobrý film neudělá. Akční scény se docela daly, ale nic dalšího ve mně dojem nezanechalo... 2.5/5 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som čakal viac, pretože som neočakával nič, ale podla toho koľko tam je známych xsichtov si myslím, že by to mohlo byť aj lepšie. Nebolo to zlé a celkom ma to aj bavilo, ale ten príbeh aj keď bol síce zaujímavý, ale podaný bol bez nejakej výraznejšej príchute. Akcie slabá a príbeh to celé nepotiahne, takže jediné a najväčšie plus sú tu len herci s Costnerom na čele, ktorý celý tento nie-akčný film, drží nad vodou. 70% - 3* ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama