Reklama

Reklama

VOD (1)

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Omnoho viac ako druh subžánru, by ma ako neznalého žánru (netvrdím, že ním som) zaujímalo, o aký film sa vlastne jedná, keď ako laik kliknem na "Yoga Hosers" a vidím striedať odpad so 4 ☆ ako čupka vodičov kamiónov. Som naozaj zvedavý čo k tomuto filmu napíšu podaktorí hororo znalci, ktorých vek hraničí s tým mojim, lebo toto je podľa mňa jedna teen sračka určená najmä pre násť ročných (ak nie nižšiu vekovú kategóriu). Rozmýšľal som či tomu šmarím "odpad" ako väčšina (ktorým to v tomto prípade nezazlievam), no napriek tomu že je to na hrane, tú jednu z ľútosti k nápadu spackať niečo originálne nakoniec udelím - 25% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se pomátl už před několika lety, nyní to bohužel jen potvrzuje. Tvůrce, který kdysi pozurážel všechny okolo a ničil bránice diváků, momentálně jen zoufale přešlapuje na místě, dávno není tím drzým chlapíkem a dávno zmizel z námi milovaného New Jersey, kde mu i jeho hrdinům bylo o poznání lépe. Tím, že tyhle dvě trubky pracují v obchodě, chtěl možná připomenout milované losery, kteří se kopali do zadku a štvali své zákazníky, jenže tehdy se mluvilo o docela důležitých věcech, dialogy byly vypointované, rychle nás přetáhly na svou stranu a stejnou vlnu. A byl z toho ďábelsky vtipný kult. Naše závislačky na mobilech a józe jen melou kraviny, těží z toho, že jednu obsadil otec režisér (a scénárista) a druhá má slavné rodiče rovnou oba a oba se na plátně ztrapňují. Dcerky nicméně nejsou úplná dřeva, Lily-Rose Melody Depp obzvlášť ne, jen by potřebovaly méně unavený a méně zbytečný kus. Potápíme se a přerostlý teenager Smith je zatraceně mizerným kapitánem. Navíc ty dvě hvězdy jsou dost velkorysé. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvě pubertální, jógu cvičící blbky závislé na chytrých telefonech vs. čerstvě rozmražený führer imitující hlas hollywoodských hvězd a jeho naklonování klobásoví mininácci naplnění zelím a odhodláním vstupovat do řitních otvorů. To vše v Kanadě.. Ano, už podle vyčerpávajícího popisu zápletky je jasné, že je to z 90 % blbost a zbylá polovina je sračka, ale rozhodně po panu Smithovi nežádám, aby si před nás klekl a řekl: „Sorry aboot that.“ Ocenil jsem kvantum popkulturních odkazů, uctil svatost svobody tvůrčí nezávislosti a pobavil se jak protikanadským vyzněním (celek), tak protiamerickými detaily (triko s nápisem Red, White, but Never Blue). Gay LaPointe s putujícími bradavicemi se navíc chvilku viděl s dcerou, zazněla rocková coververze kanadské hymny, Nazi Osment přesvědčil, že by se už nevlezl ani do kalhot maršála Göringa a režisér si drobátko postěžoval na ty zlé hajtující kritiky. Očekávám, že završení trilogie True North (Moose Jaws, něco jako Čelisti se soby) už naláká jen režisérovy hardcorové fandy, otrlé zvědavce či zoofily a recenze budou hodně kruté. I když, kdyby dali zase dohromady Goalie Golema, nebude jich tolik.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se mi u některých filmů stane, že mám dost velké problémy o nich vůbec něco napsat. Především pak slušnou formou. Kevin Smith se coby režisér zapsal do mé paměti především filmem Tusk (Mroží muž) – a to hlavně svým netradičním námětem a zpracováním. Mám rád bizarní zápletky, ale nakonec jsem odcházel s dosti rozporuplnými pocity. Nicméně už v té době se nechal slyšet, že hodlá natočit „Kanadskou trilogii“ a Yoga Hosers je tedy dalším v pořadí. S Tuskem toho má společného víc než by se zdálo na první pohled, nejen že v něm hraje několik stejných herců, ale objeví se zde i pár stejných postav. Ovšem kvalita zde šla rapidně dolů a celkově je film mnohem trapnější, než tomu bylo minule. Obě děvčata se mihla i v již zmíněném Mrožím muži, ale zde dostala mnohem více prostoru a to byla ta největší chyba. Nechci se dotknout obou začínajících hereček, ony v tom byly totiž i dost nevině (zvlášť samotný scénář je jedna velká katastrofa), ale docela by mě zajímalo, jaké pouto pojí Kevina Smitha a Johnnyho Deppa, že se tento skvělý herec nechal ukecat, aby a to doslova „šaškoval“ v jeho filmech i s celou svojí rodinou. O hororové atmosféře zde nemůže být ani řeč, přestože je tento žánr u tohoto filmu kromě několika jiných rovněž uveden. Údajně mělo jít převážně o komedii, jenže dost ujetou a svým způsobem hlavně trapnou. Nevím, možná někoho tato pokleslá forma zábavy nadchne, ale já mezi její obdivovatele určitě patřit nebudu. Klobásoví (digitální) náckové s ksichtem samotného Führera občas rozesmát dokázali, ale že by šlo o nějaké umělecké dílo, se říci rozhodně nedá. Slabý je ovšem celý film, takže tohle nebyla jediná kaňka na celém filmu. Uvidíme, s čím Kevin Smith přijde do třetice. Nicméně toto se mu moc nepovedlo. Nebylo to zábavné a už vůbec ne hororové. Lily-Rose Depp by se měla poohlédnout po serióznějších rolích. Nadání i krásu svých rodičů zdědila, tak proč se zahazovat v podobných bracích. 30% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Subjektívne znesiteľnejšie ako režisérov predošlý počin, ktorý sa bral navyše zbytočne vážne, no objektívne ešte horšie. Taký úpadok sa len tak nevidí - Yoga Hosers má možno o niečo sympatickejšie postavy a dva obstojné hudobné čísla, ale po skutočnom humore tu nie je ani stopy, bizarnosť je na maxime a zápletka nedáva ani najmenší zmysel. Vidím len dve možnosti - buď sa Kevin Smith zbláznil, alebo ide o úmyselný no veľmi nešikovne vztýčený prostredník klasickej hollywoodskej tvorbe. Smutné sú každopádne obe možnosti. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama