Reklama

Reklama

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (389)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A tady jsem byl zase jednou hodně potěšený, tím jak pohodový to pro mne byl zážitek. Kuchařské show miluju, a Dokonalý šéf, byl takovou dokonalou filmovou show. Tohle už není vaření, to je umění... Tím nechci degradovat náš guláš s šesti, ale tohle je prostě úplně jiná liga. Možná taky zkusím v očekávání kvalitního jídla, nechat ležet vidličku pod stolem :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak trošku jsem se bál toho jídelního snobství. A jelikož žrádlo mám poměrně rád, byl jsem následně docela zklamán. Až na pár chodů jsem měl pocit, že nic z toho by nepolechtalo mé chuťové žlázy tak, jak bych si přál. A to se přitom Bradley Cooper, a nejen on, fakt docela snažil. Nezbývá tedy nic jiného, než naladit na podobnou notu s o rok mladším filmem Šéf, kde bych jim sežral všechno, na co se čočka kamery podívala. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Som osobne dosť sklamaný z filmu "Burnt." Nie je to podľa mňa dokopy nikde, kde som očakával, že by sa film mohol dostať do celkom iného levelu. Bradley Cooper je dobrý herec, no jeho postava absolútne nevychádza von a pôsobí na mňa veľmi nezaujímavo. A jednotlivé klišé, ktoré súčasné filmy potrebujú ako napríklad absolútne zbytočná láska medzi Adamom a Helenou. Nič to nepridáva, je to staré a tisíckrát prevarené a v tomto filme navyše ešte aj úplne zbytočné. Keby mám povedať svoju obľúbenú postavu tak by som si vybral asi Emmu Thompson. Ostatní sú okey, len slúžia strašne malej časti filmu na to, aby mohli byť zaujímaví. Myslím si, že lepší film mal Bradley Cooper tohto roku dokonca aj Aloha a to tvrdím napriek tomu, že ten film bol nenávidený ľuďmi aj kritikmi. Môj pocit. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu nevrátim a štve ma, že som z neho ostal tak sklamaný.Hodnotenie: C ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci sa sefkuchar Adam Jones v podani Bradley Coopera obcas spraval ako arogantna svina, predsa len je toto jeden z tych lepsich filmov o vareni. Hoci komedia to velmi nie je, rezisersky je to dost rutinne natocene, dialogy obcas tvoria az vatovo plane plky. Ale Uma Thurman bola vyborna, Sienna Miller tiez. Cooper vie hrat, Bruhl /Co kdybychom zili spolecne s istym Pierrom Richardom/ sa snazil , no a este jedna vec. Ja tiez varit viem, ale nevarim preto, ze som moderny muz 21. storocia, a podobne bla bla bla, ktory zije v nejakych - izmoch. Ne, ne. Ja varim hlavne, ze som hladny a proste /a sproste/ sa chcem najest. 60 % ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Ráda vařím a nadšeně sleduji pořady o vaření a o jídle obecně. Na krásně poskládaný talíř koukám podobně ráda jako na obraz v galerii. Gordon Ramsay je můj hrdina. To všechno nejspíš způsobilo, že se mi Burnt vlastně docela líbilo. Krásně nasnímané interiéry, nádherná jídla a mumraj restaurační kuchyně - to jsou věci, které food nadšenec ocení. Film dost trpí tím, že rozehrává několik zcela zbytečných příběhů najednou, které nakonec vyznívají velmi plytce a neukončeně. Zápletka je velmi primitivní a předvídatelná. Coopera jsem stále ještě nepřijala jako herce, kterého bych mohla brát vážně, takže se sem vlastně docela hodil. Rozhodně nedoporučuji sledovat s prázdným žaludkem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama