Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že takhle obsazená věc, je takovou kravinou. Cooper, Stone, mcAdams, Murray, Baldwin, McBride a stejně nic z toho. Dlouho jsem neviděl horší blbost. Tvůrci na vás vybalí příběh několika lidí, kteří mezi sebou mají nejaké vztahy z minulosti, kterým ale vy vůbec nerozumíte a nikdo vám je nevysvětlí. Do toho tam běhá afektovaná vojačka Emma Stone a snaží se sbalit opuchlého Bradleyho Coopera. Vývoj postav je nula, vývoj příběhu je nula. Ztráta času. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. A cez to všetko, aké hviezdy tu hrajú. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie.. Neviem čomu to prisudzovať, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu veľmi nepoznám, ale jeho ostatné snímky budem brať už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na ako taký priemer. ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem moc nepobírala, oč v tomhle filmu vlastně jde a proč se vlastně někdo rozhodl to natočil. Odpověď jsem asi nedostala ani na konci. Je to takové všelijaké a nijaké, snaží se to být svým způsobem originální a zároveň přináší řadu takových těch známých klišé (milostný trojúhelník/čtyřúhelník, láska mezi lidmi, co si zkraje hrozně lezou na nervy, objevené otcovství, všehoschopný boháč atp.). U některých dialogů jsem přemýšlela, jestli jsem z nějakého jiného světa já nebo tvůrci, protože jsem moc nechápala, co je na sděleném tak vtipného, proč to ti lidi říkají, kde je pointa atp. Každopádně herci jsou ve snímku vesměs sympatičtí, dobře se na ně dívá (i když B. Cooper a E. Stone to s těmi širokými úsměvy na všechny strany místy trochu přehání), je tu pár výrazných momentů/scén (např. rozhovory beze slov mezi "soky v lásce" nebo působivá taneční scéna kapitánky a miliardáře - B. Murray, ač nám už hodně stárne, dokáže být pořád velmi okouzlující, a to i když se asi nikdy nenaučí učesat), má to chvílemi takovou příjemnou letní atmosféru. Znovu už bych to ale vidět nemusela. Celkově za 60 %. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Problém byl patrně už v tom, že si scenárista neujasnil hlavní myšlenku. Film vzbuzuje dojem, jakoby se autor předlohy nechal vést směrem, který ho právě v tu chvíli napadl, takže se řeší milion podružností, žádná podstatná a film nemá ani jednotné vyznění nebo důvod, proč ho vyprávět. Sledujeme nepříjemně rozplizlé vykecávání se, pseudo milostný příběh a nějaké asi antimilitaristické poselství, které je ale tak hloupé, že by neobstálo ani ve filmu pro děti. SHRNUTÍ: Žádný domorodý král by nikdy neměl věřit bělochům. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe už musí točiť len dokumenty o jeho (a mojich) obľúbených kapelách, alebo nejaké hudobné filmy. To, že túto ultra mega sračku režíroval a ešte aj napísal tento človek je pre mňa trochu šokom. Už dávno som tak tuho nebojoval s mojim základným princípom "dať filmom šancu až do konca" a mal som chuť sa na to vykašlať už niekde v tretine. Ešte aj Emma Stone tu je preafektovaná a na facku...Dávam milosrdný pol bod za cca tri podarené scény + pol boda za pár záberov Oahu (ten z Diamond Headu nad Waikiki je presne taký istý ako moja fotka z toho miesta:) Ešte, že máme tú nostalgiu... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama