Reklama

Reklama

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (390)

TheDon 

všechny recenze uživatele

American sniper paradoxně zhubnul a teď nově vaří. Možná kdyby obšlehl recept od perníkovýho Waltera, byl by to od dost lepší flick. Čekal jsem aspoň, že začne sypat hostům do jídla kokain. Ale ani tahle zápletka pro dokonalýho špeka nebyla dost dobrá. Takže čeho jsem se vlastně dočkal? Nickyho Laudy a nekonečnýho utírání pogécanejch krajů talířů utěrkou. Jo a jedné super hnusné cigošky. Ty nejslabší dvě jaký sem kdy dal. 25% P.s.: více méně ztráta času...spíš více, než méně... ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Paráda. Takový kuchařský orgasmus. Má to skvělý a rychlý spád, 100 minut uteklo neskutečně rychle. Film je plný nečekaných vyústění a vtipných situací. Bruhl exceluje stejně jako Cooper. Jediná velká nevýhoda, co jsem pocítil je, že po 40 minutách jsem měl hlad.. A nepomohl popcorn ani kokýna. Jinak ale vřele doporučuji, i přesto, že na 5tou Michelinskou tomu ještě chybí špetka oregana. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vedieť dobre variť je na nezaplatenie, avšak všetko má svoje hranice a nič sa nemá preháňať. Čo sa mňa týka, do reštaurácie šéfkuchára Jonesa by som určite neišiel, pretože by som sa tam moc nenajedol. Na tanieri to vyzeralo pekne, ale tie porcie... no ako pre vrabca, možno ešte menej. A cena za tie jednohubky asi tiež nebola nejak priaznivá. Samotné varenie a tá urputná snaha niečo v gastronómii dokázať tu boli vykreslené zaujímavo a s patričným napätím, čo považujem za najväčšie plus tohto snímku. Filmu by som asi najviac vytkol totálne uletené dialógy a hlášky, ktoré sa síce chceli tváriť múdro, ale v skutočnosti sa jednalo len o hlúpy nezmysel, napríklad ...chcem variť tak dobre, až ľudia prestanú jesť... a pod. Suma sumárum, príjemne a šikovne natočený snímok, ktorý však pod povrchom neskrýva nič, čo by stálo za zapamätanie. 60/100 ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Ráda vařím a nadšeně sleduji pořady o vaření a o jídle obecně. Na krásně poskládaný talíř koukám podobně ráda jako na obraz v galerii. Gordon Ramsay je můj hrdina. To všechno nejspíš způsobilo, že se mi Burnt vlastně docela líbilo. Krásně nasnímané interiéry, nádherná jídla a mumraj restaurační kuchyně - to jsou věci, které food nadšenec ocení. Film dost trpí tím, že rozehrává několik zcela zbytečných příběhů najednou, které nakonec vyznívají velmi plytce a neukončeně. Zápletka je velmi primitivní a předvídatelná. Coopera jsem stále ještě nepřijala jako herce, kterého bych mohla brát vážně, takže se sem vlastně docela hodil. Rozhodně nedoporučuji sledovat s prázdným žaludkem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o ničem. Hlavní hrdina by zasloužil nakopat, nesympatický idiot, který tráví svoje dny sněním o tom, že si pořídí restauraci a když se mu to nějakým zázrakem podaří, tak sní o tom, že dostane tři hvězdičky a mezitím řve na všechny kolem sebe a je na opakovanou ránu pěstí. Jídlo mi nic neříká a ani Bradley to nezachránil. 2* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)
  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)

Reklama

Reklama