Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (390)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper hrá druhého Gordona Ramsayho a nehrá ho vôbec zle, Miller je sympatická a Brühl ma ešte nikdy nesklamal. Thompson a Uma Thurman už boli iba takou čerešničkou. Na filmy o varení sa pozerá vždy dobre, čo si budeme hovoriť, už len pre menšiu inšpiráciu. Burnt sa však snaží byť aj vzťahovou drámou a vôbec mu to nejde. Oveľa viac by ma potešilo trochu nadhľadu. Začínam mať pocit, že čím viac silných hereckých pilierov sa v nejakom snímku objaví, tým viac sa zabúda na scenár. A je to sakra cítiť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Len mne sa to zdá, alebo je tých kulinárskych filmov už v posledných rokoch ako húb po daždi (Chef, The Hundred-Foot Journey, Comme un chef, etc.)? Darmo, varenie je proste "in". Čo sa týka filmu, základ skrachovaného kuchára, ktorý bol kedysi na výslní a prepadol sa až na úplné dno, bol dobrý, lenže celý príbeh sa potom upriamuje len na perfekcionistickú snahu vybojovať nejakú hlúpu hviezdičku. Bradley Cooper bol síce skvelý, ale ani to nezachránilo tento film od priemernosti. Proste na ňom nebolo nič výnimočné, aj keď to kajenské korenie bolo znamenité :D Btw. Aj tak stále nechápem tie snobské porcie pre vrabcov, za ktoré človek zaplatí celý majland. ()

Reklama

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Ráda vařím a nadšeně sleduji pořady o vaření a o jídle obecně. Na krásně poskládaný talíř koukám podobně ráda jako na obraz v galerii. Gordon Ramsay je můj hrdina. To všechno nejspíš způsobilo, že se mi Burnt vlastně docela líbilo. Krásně nasnímané interiéry, nádherná jídla a mumraj restaurační kuchyně - to jsou věci, které food nadšenec ocení. Film dost trpí tím, že rozehrává několik zcela zbytečných příběhů najednou, které nakonec vyznívají velmi plytce a neukončeně. Zápletka je velmi primitivní a předvídatelná. Coopera jsem stále ještě nepřijala jako herce, kterého bych mohla brát vážně, takže se sem vlastně docela hodil. Rozhodně nedoporučuji sledovat s prázdným žaludkem. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vám ukradne zo života 100 minút a nič po ňom nezostane. Ani chuťové poháriky nedostanú svoje. Sterilný príbeh o návrate jedněho šéfkuchára na výslnie je dramatický jedine vo vulgarizmoch, ostatné motívy sú len akési okrajové a po komediálnej stránke mu už chýbalo všetko. Ľahko priemerno-podpriemerná záležitosť. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Paráda. Takový kuchařský orgasmus. Má to skvělý a rychlý spád, 100 minut uteklo neskutečně rychle. Film je plný nečekaných vyústění a vtipných situací. Bruhl exceluje stejně jako Cooper. Jediná velká nevýhoda, co jsem pocítil je, že po 40 minutách jsem měl hlad.. A nepomohl popcorn ani kokýna. Jinak ale vřele doporučuji, i přesto, že na 5tou Michelinskou tomu ještě chybí špetka oregana. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)

Reklama

Reklama