Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

„Sekretariát“ se stal velkým hitem a BoJack se konečně cítí pevný v sedle. Když jde ale o jeho osobní život, na co sáhne, to se pokazí. (Netflix)

Recenze (22)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria ponúkla samozrejme ďalšie rozvíjanie postáv, určitý ich posun, drámu aj vtipné momenty. Tieto atribúty sú najviac zužitkované v epizódach odklonených od tradičného konceptu rozvíjania všetkých dejových liniek postáv a robia sériu výnimočnou. Fish Out of Water ako nemá, krásna groteska, Best Thing That Ever Happened ako dialógová prestrelka medzi dvoma hlavnými postavami, a That's Too Much, Man! ako akčná opilecká jazda sa asi najviac zapíšu do pamäte. Záverečný hangover je najlepšie zvládnutý koniec série doposiaľ. Prajem príjemné sledovanie. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak. Bojack je plnohodnotné, komplexní, detailní a živé univerzum. Tvůrci maj tak propracovaný charaktery, že i občas nestíhám hltat veškeré ty perfektní dialogy. Situační humor se zvířatama je pořád na té nejvyšší úrovni, vtipné jsou i expresky během toho, když se vysílaj zprávy, nemám zde pocit prázdnoty a hluché místa absentují, protože tvůrci maj vymakaný aj kulisy, ve kterejch se odehrávaj dialogové přestřelky. Ikonickej díl pod vodou, kde absentují dialogy, působil na mě až meditativně, díky skvělému soundtracku. Seriál mě nadále i drtí po emocionální stránce a diváka nechá vyžrat i v tom nejmenším průseru. Při sledování Bojacka nemám pocit, že by mi něco chybělo. ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 3. série – 70% Mírné zklamání. Nějak se vytratil humor. Navíc mám z této řady mám pocit, že se dějové linky jednotlivých postav mnohem méně proplétají. I z toho důvodu fuck moment nevyvolal vůbec žádné emoce, jako v předešlých řadách. Na druhou stranu je zde později scéna, který mě poprvé za celý seriál zasáhla a posadila do depresivní židle. Jo a taky si nemůžu odpustit kritiku jedné epizody, která se svým stylem velmi podobá notoricky známé epizodě "Fly" z Breaking Bad. Ačkoliv se o této epizodě odehrávající se pod vodou píšou chvalozpěvy, mě to zatraceně nebavilo a úplně vytrhlo z atmosféry. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack je velmi výstředním seriálovým výtvorem, který spoustu diváků odradí svým netradičním vizuálem a propojením zvířecího a lidského prostředí. To jsou ale naopak faktory, které v mém srdci udělaly pro tohodle sarkastického a věčně nespokojeného koně již nezaměnitelné místo a po prvních dvou sériích, jež se pohybovaly od suprové epizody ke slabší, tenhle seroš naprosto miluju. Prostředí filmařiny, která je mým největším hobby, skvělé vtípky a gagy a hlavně pořádná dávka deprese se zasluhují o to, že BoJacka Horsemana už teď řadím mezi jedny z nejlepších animovaných seriálů. [viděno na Netflixu] ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (8/10). BoJack Horseman s každou sérií roste v něco víc než jen vtipnou satiru. Tato série není výjimkou a tvůrci teda hodně přitvrdili. Zpočátku to jede podle podobné šablony jako předchozí série, ale ke konci série se totálně celé zvrhne a dostaneme naprostou emocionální zpověď. Každý člověk si tam může najít kus sebe a nastavit si zrcadlo, které vám vyrve srdce z hrudi, hodí s ním o zeď a potom do něj ještě kopne. Nebudu chodit kolem horké kaše. Konec této série mě dostal emocionálně na kolena. Není to tím, že bych to od tohoto seriálu nečekal. Já jsem to tak trochu tušil. Ale že to bude takhle podané a uvidíme zkaženou duši, která chce zachránit, jenomže od sebe všechny odhání. Potom musí člověk jednu epizodu pomalu rozdýchávat jako jeden díl Black Mirror. Potom tady máme už klasické standardy v podobě vtipných situací zvířat v denním životě a tvůrci to mají fakt hodně dobře promyšlené. Vytahují staré vtipy, postavy a cení si svého materiálu. Asi si budu muset dát od BoJacka Horsemana na chvíli pauzu, protože člověka to rozežírá zevnitř a já chci v sobě zase trochu nashromáždit pozitivní energii, abych o ní díky tomuto geniálnímu, ale zároveň hrozně krutému seriálu přišel. Nejlepší epizoda: That’s Too Much, Man! (S03E11) ()

Galerie (70)

Zajímavosti (60)

  • Osoba menom Justin, o ktorej hovorí Jessica Biel v scénach v kaviarni s pánom Peanutbutterom, je Justin Timberlake, ktorý je v skutočnom živote ženatý s Jessicou Biel. (Pat.Ko)
  • Puto vytvorené medzi mláďaťom morského koníka a BoJackom je zaujímavé, pretože sa predpokladá príbuznosť medzi morským koníkom a koňom. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama