Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná kombinace lehce natrpklé komedie, přestárlého středoškolského roadtripu a klasické stále stejné Vaughnovky. Vaughn si jede pořád tu svoji lajnu, Franco má bavit okoukanou laciností a Wilkinson přijal roly toho třetího vzadu, který sem tak vystrčí růžek svou senilní naivitou. Vypadá to, že Starbuckem nadějně nastartovaný Ken Scott to nevzal krůček po krůčku (jak to po Pozdravech ze spermobanky vypadalo), ale střihl to tygřím skokem rovnou do šuplíku "vulgárnější odreagovačky". A proč ne? Podobné snímky mají svůj význam a svého kupce si vždycky najdou....nakonec, já bývám často jedním z nich. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Cekem povedená komedie. Sice poměrně tuctová, se scénářem, který by za odpoledne sesmolila moje dcera ve třetí třídě, přes to jsem se ale docela bavil a musím přiznat, že jsem se několikrát i dobře zasmál, ano pár gagů je tu originálních, nečekaných a zábavných. To není v poslední době vykradaček a parodie parodií u amerických komedií zvykem. Za mě slušnej průměr. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ušlo to, ale predsa len trochu zaostalo za očakávaním. Po námetovej stránke celkom fajn, aj na niektorých scénkach a hláškach sa dalo celkom zasmiať, ale nemalo to žiadny poriadny spád a aj tá samotná zápletka bola dosť nezáživná. Ešteže trojica ústredných postáv to dokázala celé ako tak spestriť a napokon to nebolo až tak úplne hrozné ako tu niektorí píšu v hodnoteniach. Aj tak mňa osobne najviac zo všetkých bavil Mike Pancake a tie jeho prostoduché myšlienkové pochody. Vďaka nemu to je aspoň za 3*! ()

West 

všechny recenze uživatele

O čem že to bylo? Vůbec nevím.. tak trochu nuda, ale na to že se tam v podstatě nic nestalo, to celkem šlo jestě dokoukat,.. Dave Franco hraje dementa, Wilkinson starýho úchyla a Vaughn nudnýho patrona = Parta HIC na výletě se snaží vecpat do nějakého business obchodu, ale namísto toho jen pařej po párty.. 35% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo docela utrpění. Výborné obsazení je naprosto promrhané v laciném a debilním scénáři, kterému se nedaří držet konzistentní tón a film se několikrát pokouší o různé polohy a věci, ale nic mu nevychází. Jediná konzistence, ve které je snímek úspěšný je neustálá nevtipnost a trapnost. Dobří herci dokáží leccos zachránit, ale ani oni nestačí na tento skoro až diváky urážející materiál, který si nezasloužil být zfilmován a nikdo by mu neměl věnovat pozornost a svůj čas. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu Tim (Tom Wilkinson) tvrdí, že mu je 67 let. Když se děj posune o rok později, Tim stále tvrdí, že mu je 67 let. (Zix.)
  • Pôvodný názov filmu bol Buisness Trip. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama