Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se čas od času vytáhne s tak stupidní hláškou ("Bill, you got a big dick, act like it"), že příští minutu dvě strávíte ve stavu naprostý konsternace. A když už se z něho vylížete, nejspíš se na vás zrovna bude příšerně culit Dave Franco. Protože nic dalšího už pořádně neumí - a zároveň to tady celý táhne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem se k tomuto filmu vrátil, protože jsem si ho už příliš nepamatoval a protože docela můžu Vince Vaughna. Na Vince Vaughna jsem nezanevřel, na tento snímek ano. Vůbec nevím, jakým způsobem jsem před lety došel ke svému původnímu hodnocení. Buď se v té době můj mozek ještě stále nedostal po svém výpadku do provozní teploty, nebo jsem si teprve zvykal na medikaci, každopádně jsem musel být úplně mimo. Už vícekrát jsem psal, že pokud se u komedie nemůžu zasmát, je to problém. No, a pokud u mě mají vyvolat záchvaty smíchu výkřiky typu: "Hele, kozy!", nebo: "Hele, prdel!", pak je jasné, že nepatřím do cílové skupiny. Jednu hvězdičku jsem filmu nakonec ponechal za zdařilou detektivní zápletku, kterou jsem nedokázal rozluštit. Takže proč hráli v takové kravině Vince Vaughn, Sienna Miller, Nick Frost a James Marsden? Netuším. / Poučení: Bavíš se předstíranými lidskými a rodinnými hodnotami víc než humorem? Tohle je film pro tebe. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak ze zdejšího hodnocení a toho,že film rychle vyšel na nosičích,jsem dostal pocit,že to opravdu bude nějaká hovadina.No,neříkám,že je to něco převratného,ale má to momenty u ,kterých jsem se opravdu za břicho popadal.Scéna v lázních a celkově Dave Franco stáli za to.Jako celek to moc dobře nejde dohromady,ale určitě jsem i v novějších filmech co se tvářili jako komedii,viděl horší věci,než je toto.Za mě tedy celkově trochu lepší průměr čili 60% a tři hvězdy. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Po poměrně povedených Pozdravech ze spermabanky jsem nečekal, že další spolupráce režiséra Scotta a herce Vaughna přinese něco tak nepovedeného, nevtipného až trapného. Při sledování Nepovedeného kšeftu jsem nevěřícně vrtěl hlavou, zda pánové tvůrci myslí vážně, že tomu mám smát!? Křeč od začátku až do konce, a nic na tom nemění snaha zakomponovat vážnější a současné téma internetové šikany. Z pohledu Vince Vaughna ještě větší průšvih, než jeho nedávní Stážisti, a to je co říct! Ani nevím, proč jsem nešel rovnou na odpad! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle toho, co píše distributor, jsem očekával nějakou tu variaci na Eurotrip, v tomto případě Germantrip, ale to jsem se šeredně přepočítal. Vlastně to bylo o ničem. V první polovině filmu se nebylo na co dívat, tim míň se čemu smát a tak jsem jen trpně doufal, že s příjezdem do Německa se to změní. Nezměnilo. Scott se sice snažil přitlačit na rádobyvtipnou strunu, ale absolutně to nefungovalo a nefungovala ani nesourodá trojice Vaughn-Wilkinson-Franco. Ztráta času. 10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)
  • Vo filme zmieňované nemecké slovo "Flügelschlagen" žiadnym spôsobom nesúvisí s GPS navigáciou a v preklade znamená mávanie. (Laslo)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama