Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (76)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jistě, jde o přímé pokračování Zakázané říše, takže zahrnuje stejné úhlavní postavy, byť nový příběh. Výprava opět kvalitní, to samé efekty, ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že to bylo prostě takové nijaké. Pořád se něco dělo a na větší nudu nebyl prostor, ale příběh už zdaleka nebyl tak sofistikovaný, ani postavy zábavné. Celkem mě překvapilo, že se tomu upsaly hvězdy jako Arnold Schwarzenegger, nebo Jackie Chan, kteří své role zvládli znamenitě a paradoxně byli z celého osazenstva zřejmě ti největší sympaťáci. Ale jinak? Nemastné, neslané dobrodružství v docela nudné inkarnaci Číny. Stále obdivuju Rusy, s jakou vervou se pustili do této filmové série, ale na víc než průměrnou podívanou to nestačilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla, do druhýho jsem šla jen kvůli dvojce Jackie & Arťa, kteří, jak jsem ovšem v průběhu sledování zjistila, v tom hráli jen druhé housle. Vyklubala se z toho celkem příjemná pohádka, jen kdyby mi to místy nepřišlo jako parodie na čínský filmy, přehrávaný, nesmyslný a přitažený za vlasy. Jinak to ale mělo pěkný příběh, výpravu, exteriéry. Několikrát mě za uši zatahala i pěkná hudba. Viděla jsem to komplet v čínským dabingu, takže bylo vtipný sledovat Zápaďáky žvatlat čínštinou :) Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli 2 nebo 3*, nakonec jsem se přiklonila ke 3, ale možná to ještě změním. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)
  • Scény odehrávající se v paláci a na zahradě Lorda Dudleyho (Charles Dance) se natáčely na státním zámku Libochovice v České republice. (Yeosol)

Reklama

Reklama