Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Recenze uživatele Vabr k tomuto seriálu (3)

Scream Queens (2015) 

Nebudu se tady rozepisovat, protože rozepsané to mám k daným sériím, ale napíšu zde celkové problémy. Hodně to připomíná seriál Scream a ten je překvapivě o trochu lepší. Není tak kolísavý kvalitou dílů ani sérií, nevadily mi tam postavy tak jako tady (Grace, její táta, Gigi, Pete) a vrah mě tam aspoň zajímal víc než tady. Ze Chanel a její party by se dalo vytěžit více vtipů a stěrů. Kdyby ubrali otravné a trapné postavy, tak by se kvalita tohoto seriálu o dost zlepšila. Stylem točení to připomíná AHS. Ten styl tolik nemusím, protože mi připadá lehce amatérský, ale je v pohodě. Používají zde nějaké nové nápady, ale hrozně rychle je utínají nebo zapomínají, že je tam vůbec měli a už je tam nedají (maskot Zmrzlinka, děkanka bydlí v Kappě, Chanel chce udělat ze šered krásky...). Celkově moc nekřičí. Sice v druhé polovině 1. série konečně nějak křičí víc, ale čekal jsem, že dostanu víc křiku víc, když se to jmenuje Scream Queens. VYHODNOCENÍ: ODDĚLTE SLOVO QUEENS A DOSTANETE O NĚCO LEPŠÍ SERIÁL NEŽ TOTO ()

Season 1 (2015) (S01) 

Nechápu tak přehnané hodnocení. Zaprvé vypíšu, které díly byly dobré, a které ne. 1. a 2. díl byly v pohodě. Od 3. až po 6. díl je to bída. 7. a 8. ujdou. Od 9. dílu do 11. je to dost dobré. 12. díl je špatný a poslední díl je dobrý finále. Lehce mi vadilo, že to skipnuli, ale nakonec to vyřešili docela dobře a líbil se mi závěr. Celkově to mohlo být vtipnější. Vždy mi přišlo, že díl býval vtipnej jen ze začátku, jinak tolik ne. Některé vtipy se povedly, jiné zase ne. Killy nejsou moc dobrý a čekal jsem u nich komedii. Je tu přehnaně moc vrahů a poslední zbývající vrah mohl být někdo lepší. Nevyužili natolik vtipný potenciál nových divných členek spolku. Popravdě mi bylo úplně jedno, kdo je vrah. Moje nejoblíbenější postava byla Jamie Lee Curtis. Měla snad vždy skvělé vtipy a dobře ironicky vtipný postoj. Její postava byla bohužel docela vedlejší a moc jsem si přál, aby byla hlavnější. Škoda, že to není Chanel, ale ta mohla z tý pipkovský povahy vytěžit mnohem víc stěrů, urážek a vtipů. Golfový klub je úplně k ničemu a lehce mi vadí, jak se naposledy Chanel a Chad k sobě vrátili. Intro je hodně dobré a škoda, že je použité jen jednou, ale chápu proč. Docela mi vadí, že u vyšetřování používali jeden a ten samý soundtrack. Tak, a teď nastane extrémní stěr 4 postav, který mně totálně ku*vily celou sérii. Je to Grace, její táta, Gigi a Pete! Všichni do jednoho jsou strašně, ale tak strašně povrchní, arogantní a nudní, že bylo fakt nemožné se na to dívat bez toho, abych je neurazil za to, jací to jsou nudní a nezajímavý blbci. Grace je strašně vážná, nebaví se, a beztak se ani nikdy v životě předtím bavit neuměla. Ten její klobouček na tý nadřazenosti jen přidává. Její táta je strašně trapnej a přehnanej. Blb, co se snaží chránit svoji dceru a vypadat drsně, i když je to jen ubožák. Gigi je trapná, nesympatická, nafrněná a její způsob chování ke Grace mi někdy nedával smysl. A Pete je blb, kterej si hraje na hroznýho novináře, kterej ani neví, co chce po holce a jestli ji vůbec chce. On a Grace se ,,hrozně'' snaží přijít záhadě na kloub. Nejvíc mě dostává, že přesně oni střílí od boku, kdo je vrah, nemají to vůbec potvrzený, a v nějakým díle řeknou, že hlavně nesmí začít střílet od boku, kdo je vrah. Ta jejich de*ilita mě fakt rozesmála. Nebo taky bylo dobrý, jak byl díl s Díkuvzdáním a tyhle postavy se tam podezřívaly mezi sebou :D. Vážně, ale fakt vážně by mě zajímalo, kdo by měl tyhle postavy rád, protože byly strašný. Kdyby tam nebyly (tak jak to ukázal přesně 9. díl), vůbec by tam nechyběly, byla by mnohem větší sranda, vtipné a důležité postavy by dostaly více místa! VYHODNOCENÍ: ARIANA GRANDE JE DRUHÁ NEJLEPŠÍ CHANEL HNED PO CHANEL!!! POPRAVDĚ JSEM SE U NÍ SMÁL UŽ JEN Z PRINICPU TOHO, ŽE TAM VŮBEC HRAJE ()

Season 2 (2016) (S02) 

Na konci první série jsem si řekl, že už se dál dívat nebudu, protože se mi první série ani tolik nelíbila, ale když jsem uviděl Emmu Roberts v blázinci, tak jsem si řekl, že to je skoro jako moje vysněná kombinace - Emma Roberts a vězení, že se podívám, že by to mohlo být lepší. Naopak, je to o dost horší. Horší úroveň, příběh je blbost, maska vraha je hrozná, vadí mi, že dopadly Hester, díly jedou furt to samé - přijde pacient, něco se děje a zabije ho/jí vrah a tak dál. Nečekal bych, že příběh z minulosti může být ještě horší než v první sérii. Jamie Lee Curtis, kterou jsem měl v první sérii hodně rád se tu mnohem zhoršila a působí tak random a není moc vtipná :(. Chtěl jsem zkusit tři díly, ale dva mi stačily, protože sem dát skoro všechny postavy z první série je hrůza. Nové postavy jsou špatné taky. VYHODNOCENÍ: PROSÍM UDĚLEJTE NĚKDO UŽ KOMBO EMMA ROBERTS A VĚZENÍ!!! ()

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama