Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

marrjaana odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou za čas mívám masochystycké choutky a rozhodnu se podívat i na filmy s horším hodnocením. Většinou se ukáže, že na filmy co mají nad 40% se dá s adsázkou kouknout, Občas se mezi nimi najde i dobrý film. No a pak jsou tam filmy u kterých si říkáte Proč? proč mají tak vysoké hodnocení? Ne opravdu. Tenhle film je silně přehodnocen. Mám z něj horší zážitek než z 50 odstínů (dobře hrůza požitku z jedničky již odešla časem a dvojku utlumilo množství alkoholu co by porazilo i slona, ale i tak...). Fakt nechápu. Za ten film by měl jít někdo sedět. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Středoškolák Addison (Ansel Elgort) má pocit, že policie nedělá vše proto, aby chytla vraha, který zavraždil kamaráda Kevina (Jared Kemp) a proto začne pátrat na vlastní pěst... Ztracená hodina a půl času, protože příběh není vůbec originální a nad chováním hlavních postav divák nevěřícně kroutí hlavou. Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz (Phoebe) si snad příště vyberou zajímavější filmový projekt. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teen indie detektivka?proč ne,v případě že by to byla zábava...není.Chápu,že ve chvíli kdy člověku zabijou kamaráda,tak se nemusí chovat úplně standardně,ale Elgortův Addison se chová absolutní většinu času jako totální idiot a je to právě on,kdo mi dokázal zkazit celý film,ačkoliv bych mu asi s klidem i lecos odpustil.Chloe Grace Moertz,která není moc vidět poslední dobou to nezachrání,protože je tu zoufale málo...40% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama