Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

drake31 

všechny recenze uživatele

80 minútový film bez tempa, energie a emócií, ktorý je sterilne natočený, a s neodpustiteľne nevýraznými postavami. Sledovať sílene otravne emotívneho Ansela by bolo fajn vidieť v lepšom filme, a roztomilosť Chloë nepozná hraníc, takže aspoň tá obmäkčila moje srdce. Inak vcelku strata času, a to má ten film 80 minút! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé krimi/drama, respektive spíš drama s nádechem naprosto jalové krimi zápletky. Pokud bych totiž měl porovnat úroveň obou těchto žánrů, které se tu tvůrci pokoušejí skloubit, tak i když to není žádná sláva ani v jednom ohledu, tak i přesto jasně vítězí to dramatické se šťourání v milostném a rodinném životě obou ústředních postav, kde toho sice funguje také minimum, nicméně to má alespoň nějakou hlavu a patu, chvílemi to nabízí i částečně funkční emoce, prostě je to na nějaké pomyslné úrovni únosné a smysluplné, což se ovšem právě o té krimi vložce ale již tvrdit nedá, tam je totiž špatně úplně všechno, především je to ale tak strašně, ale tak strašně prostinký a nenápaditý, že jsem až musel jen kroutit hlavou, o ,,vygradovaném´´ závěru pak ani nemluvě, to je fakt dílo zkázy. Listopadovým vrahům krom toho navíc chybí ale i další prvky, jako napětí, atmosféra, případně třeba nějaký nadhled, já nevím, prostě cokoliv výrazného, co by to celé nějak oživilo, nicméně přes všechny tyhle výtky tu mám ovšem ještě jeden pohled, co ty veškerá negativa překonává, a to na postavu ústředního hrdiny, ve snaživém podání Ansela Elgorta, na nějž bych to ale až tak neházel, spíš ta jeho samotná postava je prostě jen naprostým vrcholem nesympatičnosti a figurou, se kterou se nelze vážně ztotožnit, jelikož se prostě chová po celou dobu jako blb, fakt mi ta jeho nonstop ukňouraná póza ani trochu nesedla. Na této podívané tak zkrátka není příliš skutečně co chválit, snad jen půvab Chloe Grace Moretz, což za mě ale na doporučení vážně příliš nestačí. ()

Reklama

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, milostné scény cudně roztomilé, bohužel se z toho vyklubala hrozná nuda, navíc hlavní hrdina je příšerně nesympatický a jeho "vyšetřování" k ničemu nevede. Film rozhodně není ani detektivka, ani krimi, je to spíš takové teen drama, kde je jakási kriminální zápletka spíš omylem, nemá to ani žádné rozuzlení, ani se z toho vlastně nedá moc pochopit, kdo byl nakonec vrahem. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělej film pro stanice jako Prima Love, Barrandov Krimi atd. I když možná ani tyhle stanice by to nevysílaly, protože jak je jejich zvykem najebat do upoutávek to nejlepší, tak tady by neměli z čeho vybírat. Film je ukrutně nudnej, nic se tam neděje, název nemá nic společnýho s dějem. Marně pátrám v paměti, jak jsem zrovna na tenhle snímek narazil, rozhodl si ho stáhnout a snad po roce se na něj podívat. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama