Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních titulků jsem měla naladěno, jsou nápadité, působivé a v neposlední řadě vypovídající.. Tom Hiddleston se mi v této roli líbil nejvíc, míním tím z toho, co jsem s ním doposud viděla, no a Hugh Laurie fakt nemá chybu.. Svezla jsem se na příjemné filmové vlně a příliš neřešila, příběh recepčního ve službách britské tajné služby mě zaujal i bavil.. Nemá smysl přemítat nad logikou či naivitou, lidé se velice často chovají nelogicky a bez rozumu, stačí se rozhlédnout kolem sebe.. Susanne to se mnou prostě umí... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, abych jakoukoliv minisérii slupnul jako polárkový dort na posezení. Ale je vidět, že producenti moc dobře věděli, do čeho jdou. Do režisérského křesla totiž vpravili severskou legendu z oboru - Susanne Bier a té nabídli evropské herecké jedničky - Tom Hiddleston, Hugh Laurie a na plno se rozjíždějící Elizabeth Debicki. To vše zabalili do aktuálně nesmírně atraktivního příběhu, který posledně načal snad Obchodník se smrtí před deseti lety. No a pokud si přičtete i skutečnost, že se tato šestihodinová minisérie odehrává jak v rozbouřeném Egyptě, v nejmenované rezidenci na Mallorce nebo na jihovýchodní hranici Turecka, tak vězte, že lepší a atraktivnější prostory pro natáčení byste nesehnali. K dokonalosti mi pak chyběl epičtější závěr, který na to vysloveně najížděl, ale nakonec ho tvůrci utnuli rychlostí světla. Škoda. Každopádně když už nic jiného, tak všem po shlédnutí tohoto příběhu musí být jasné, kdo má být příští James Bond... ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nenadšen. Dobří herci, dobře rozehraná partie, zbytečně neskutečně zdlouhavé a natažené tak, že právě ta zajímavá partie byla ve výsledku neskutečně uspávací a i když jsem už měl všechny zbývající díly připravené ke zkouknutí, ani se mi po prvních třech nějak extra nechtělo na koukat, protože mi bylo jasný, že se zase budeme jen hodinu babrat v grandiózní operaci nadpozemské myši honěné zkorumpovanou a bezmocnou kočkou. A najednou zvrat v poslední minutě vycucaný z prstu. Nevím, jak je na tom kniha, ale jestli to všechno v ní také končí až na poslední stránce a všechno předtím je jen rádoby thrillerová břečka, tak e to skoro až smutné. Pět dílů je o něčem, co mělo zabrat tak maximálně dva, při zbabrané dramaturgii tři díly. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trošku old-schoolová infiltrační špionážka,aneb Bond bez Bonda...a bez akce.Sám o sobě Night Manager není špatný,Hiddelston hraje solidně,jakkoliv ho na plné čáře válcuje Hugh Laurie (asi takhle by to vypadalo,kdyby Dr.House obchodoval se zbraněmi) a je na co koukat,ale osobně bych uvítal spíš než 6ti dílnou minisérii tak maxímálně trojdílnou,aby se trošku nahustila ta nastavovaná kaše...60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úprimne čakal som väčšiu hru na mačku a myš. Prvý diel bol perfektný. Potom sa to začalo vyvíjať celkom predvídateľne a to potrebné napätie, čo je podľa môjho názoru najväčším ťahúňom špionážnych filmov ustupuje vzťahovým prepletancom. Herci v pohode, hoci som čakal démonickejšieho zločinca. V zásade v pohode, hoci le Carré ma na konte omnoho lepšie sfilmované adaptácie. Omnoho hútnejšie a v mnohom pôsobivejšie. Tým nechcem dávať Night Managera do nejakého zlého svetla. Stále je to veľká škola filmárčiny, len ma nechala v mnohom chladným. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Britský herec David Harewood používa americký prízvuk, aby stvárnil amerického spravodajského dôstojníka Joela Steadmana, rovnako ako to urobil ako riaditeľ CIA v seriáli V mene vlasti (2011). (Arsenal83)
  • Tehotenstvo postavy, ktorú stvárnila Olivia Colman, bolo pridané do scenára, keď na prvom stretnutí s režisérom herečka oznámila, že je tehotná. (figliar)
  • Olivia Colman presvedčila režisérku Susanne Bier, aby ju obsadila do úlohy Angely Burr, aj keď bola tehotná, pretože argumentovala, že Frances McDormand dobre zahrala svoju postavu Marge Gundersonovej ako tehotnej vo filme Fargo (1996) a „tehotenstvo pridalo na dráme". Rozdiel bol však v tom, že McDormand v skutočnosti tehotná nebola a nosila protetiku. (Arsenal83)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama