Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná ptákovina, která až překvapí všemi herci, které v sobě schovává - doslova desítka známých jmen a už jen to dokáže potěšit. První polovina znatelně slabší, než druhá zábavnější a ačkoliv to je oproti jiným Sandlerovkám slabý odvar a nedostal jsem úplně to, v co jsem doufal, tak občas se nějaká ta hláška povedla a celý soubor hlavních postav byl charakterově docela zábavný, takže takový slabší průměr na hranici 2/3 si film hádám i zaslouží. Pořád se ale nemůžu ubránit pocitu, že 2 hodiny jsou přece jen přemrštěná stopáž na film podobného rázu, což v konečném výsledku filmu dost škodí… ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tahle Sanlerovka se mě docela trefila do nálady. Jistě není to žádná zábava pro intelektuály a těch debilit zde obsažených není zrovna nejmíň. Na druhou stranu western letos prožívá skvělé období a Sandlera na to napadlo po svém zareagovat. Ve scénáři si pro nás připravil dokonce i závěrečný zvrat jako blázen. Coraci natočil nejlepší film od Kliku. Tyhle filmy jsou prostě často o náhodě jak vám sednou. 9 z 10 nevýjde, ale právě ten jeden případ nastal. 55% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jeden uživateľ mal pravdu, ak zaspíte v polke filmu, o nič neprídete. Slabšia westernová komédia. Kde pobavil azda len začiatok. Potom sa to len zbytočne tiahlo bez deja a bez humoru. Ale ak si už tento film pozriete tak ste skoro pozreli celú ponuku netflixových filmov ktoré sú preložené, samozrejme titulky musia stačiť. Dosť veľká nuda aj napriek fajn hercom. 2* ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sandlerův komediální western je příliš dlouhým a nevyrovnaným pokusem o pobavení diváků, kterému by slušelo pořádné zkrácení. Film nabízí několik povedených a vtipných momentů, jenže jejich kadence není tak velká a tak se ve dvouhodinové stopáži najde hodně hluchých míst. I přes slabší momenty ale po celou stopáž panuje příjemná a odlehčená atmosféra, kterou umocňuje dobré obsazení. Ačkoliv jde o tradiční hloupoučkou Sandlerovku, díky zasazení na divoký západ je cítit určitý pokus o změnu a posun vpřed, který sice úplně nevyšel, ale o úplnou katastrofu se nejedná a do nezávadného průměru se snímek bez problémů probojoval. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasickej střelenej Adam Sandler. Kluci z jeho party si chtěli udělat parodii na westerny a tak se do toho chopili prostě po svým. Výběr herců bych třeba řekl, že je totálně super. Horší je to ale s vtipem. Normálně Adama snesu úplně na pohodu. Mám ho rád, takže s tím problém není. Horší je to ale v tom, že tady ten vtip je prostě mnohdy nechci říct zbytečně moc, ale spěje to k neskutečný trapnosti...a to i přesto, že Adama mám normálně rád. Kluci chtěli bejt za každou cenu děsně cool a bourat všechny ty westernový kliše, a tak to sypou jak z rukávu. Dvě hodiny jsou ale na takový film zatraceně moc. Abych ale nebyl jenom kritický, tak pár scén tu přeci jen stojí za zmínku. Nejvíce jsem se pobavil asi u Steve Buscemiho. U něj to bylo tak krásně nekorektní, že si to z jeho strany nešlo neužít. Pokud ale chcete lepší parodii na westerny, tak zkuste Manituovu botu, tu si doteď jednou za čas pouštím. A to už také o něčem svědčí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama