Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (5)

Trabantem z Austrálie do Asie (2016) 

Zatím po prvním díle - tudíž hvězdy dodám později. Bude-li to mít grády jako předchozí dobrodružné cesty, jako že nejspíš ano, tak to bude hodnotná podívaná za všechny hvězdy. edit (po 5.díle): No nevím, zda se díly z nekonečných rovných cest po Austrálii neměly víc sestříhat. Jsou nekonečný... /Na samostatný film se podívám až po seriálu. Ono opět jistě nebude možné v relativně krátkém celovečeráku zobrazit všechny ty peripetie a patálie. Seriál vtáhne do děje nepochybně víc./ edit (po 8.díle): Přesun do rozmaitější Jihovýhodní Asie dodává větší punc zajímavější exotiky. komplet: 90% ()

Nejdelší zkratka (2016) (E05) 

Austrálie je nepochybně zajímavý světadíl. Ale nekonečné cestování po cestách podle pravítka přestává být zábavné. Alespoň že se účastníci dobře baví, jak to vypadá. Pokud se zase nerozmáznou na motorkách nebo se, jako obvykle, něco na autech nepodělá. ()

Mezi krokodýly (2016) (E07) 

Konečně - na konci Austrálie, nabralo putování na rozmanitosti a zajímavosti. ()

Na jiné planetě (2016) (E08) 

Na jiné planetě - to je výstižný název dílu, kde se skupinka dobrodruhů dostala z "neobydlené" Austrálie do živoucí jihovýchodní Asie, Východního Timoru. Teď to nabírá druhý dech na poutavosti. ()

Spanilá jízda (2016) (E12) 

Dobrodružná cesta skončila, sice s lehkou improvizací, ale zdárně až do cíle. Ještě jeden díl u Bangkoku bych uvítal a mohlo tam být dost zajímavého, ale zřejmě se tvůrcům zdálo, že to už nejde více vyždímat. A teď jsem zvědav na filmový sestřih... ()

Reklama

Reklama