Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videa (11)

Trailer

Recenze (91)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem ako môže hrdina, ktorý každého zneškodní na jeden HIT, alebo na jeden úder byť naozaj taký úžasný ako je to v tomto anime. Nedáva to zmysel, ale tu to naozaj funguje. Vlastne to ničí všetky ostatné anime, kde sú hrdinovia čo majú mamoru komplex a stále sa vyvíjajú a ukazuje to úplne inú cestu a to najprv síce nepochopiteľnú cestu, ale neskôr som pochopil, že toto je naozaj výborné anime, ktoré nenudí ani sekundu. A čo viac hlavný hrdina je naozaj divný a vedľajšie postavy sú zábavné. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba pozrieť pred tým, ako si chcete dať nejaký superhrdinský film alebo shounen. Zábavné tak, ako sa dá od paródie očakávať, bohužiaľ nie viac, originality, čo by si zaslúžila najvyššie hodnotenie, je menej. Väčšinou sa totižto opakuje premisa s hlavným hrdninom Saitamom, ktorý tupo civí a všetko ľahkosťou vyrieši, čo síce dokáže zabaviť, ale dá sa toho aj prejesť a aj keď sa dej vyvíja, scény nie sú iné, len variantami tých predošlých. Ostatnými hrdinami sa napriek ich menším schopnostiam, s ktorými nie každého súpera zdolajú, veľmi šetrí. Ale ako nezáväzná zábava to nie je zlé. ()

Reklama

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

První epizody mi přišel zajímavější nápad než samotný seriál a k dalším dílům jsem se musel prokousávat. Ale nakonec jsem mu propadl a od čtvrtého dílu jsem si je pouštěl automaticky. I když by se mohlo zdát, že akce bude jednotvárná, tak tomu tak není, jelikož se představí spousta rozmanitých protivníků i hrdinů, z nichž spousta vyniká bizarností. Z toho plyne i nenásilný, i když ne zrovna sofistikovaný, humor, je to však bohatě vynahrazováno parodováním superhrdinských klišé. A potitulkové scény byly příjemným bonusem. (Netflix) ()

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Anime moc nemusim, ale když jsem poprvé uviděl flegmatického One Punch Mana, který je otrávený tím, jak snadné je zabíjení všech oponentů, když z nich jednou fackou udělá smoothie, pomyslel jsem si že ti úchylní velrybáři konečně taky jednou načmárali něco pro mě. Bohužel zajímavé parodování suprhrdinů vydrželo jen asi do třetího dílu a pak se to transformovalo do typické japonské klišoidní pičoidnosti, kde se svalnatí hrdinové třídy S hádají mezi sebou, kdo má největšího čuráka (nápověda: všechny jsou stejně miniaturní) a hlavní postavu radši úplně zazdí, protože jim dojdou nápady, proti čemu by ho měli nechat bojovat tentokrát. Potenciál tam byl, jenže ťamani to zas posrali, co už. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

První pohled: Ok, čekal jsem nějakou bláznivinu. Ale toto je drsné! :-D Četl jsem o to jen dobré věci před rokem, viditelně se vyplnili. Snad to bude, jak doufá Starletka, pokračovat :-) Po 1. ep: 85% || 2. ep: Boha to je dokonalý. Naprosto to prozatím vévodí. Zbytek zrecenzuji, jak to skončí. Prozatím 90% | Po shlédnutí: Trochu jsem vystřízlivěl a sám uznal, že to taková paráda není. Vtip s jednou ranou se za chvíli ohrál, ostatní postavy prakticky zbytečné, kresba, to je to, co jsem si na tom užíval. Věčně "cool" blond se za chvíli taky ohrál, prostě okolo poloviny to začne být takové... Meh, 60% ()

Galerie (624)

Zajímavosti (12)

  • O úvodní píseň „Seijaku no Apostle“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • Když si hrdina King kupuje ve druhé sérii videohru, je velmi natěšený, jelikož hra vychází po 3,5 letech. Naráží tím na to, že druhá série One-Punch Man vyšla se stejným odstupem od té první. (Mancunian)
  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama