Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně plochá komedie plná životních mouder a snad všech myslitelných klišé.Nic co by urazilo,ale zároveň ani nenadchne protože prostě nemá čím.Rozebírat logiku toho,že elitní špióni jsou odhaleni tuctovým párem z předměstí a vlastně to ani nikomu nepřijde divné a sami špióni se s tím smíří celkem rychle a ještě zasvětí onen pár do detailů,nemá moc smysl...40% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Dva páry a dvě úchvatné ženy s rozdílnými mírami. ZAK GULFINAS dokazuje, že má pouze na role hlupáků ve stupidních komediích, jež vás v jistých mezích rozveselí, ale víc nic. Poněkud predikovatelný děj filmu příliš nepomáhá. Pokud je nutné něco vyzdvihnout, tak to dozajisté bude konzumace kobří pálenky a zkoušení si spodního prádla. 59% ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem měl pocit, že sleduju patnáctou kopii VHS s dabingem jednoho člověka, kde jde o nekvalitní obraz Mr. and mrs. Smith. Dokonce i Gal Gadot mi evokuje podobu A. Jolie. Ale to neznamená, že je to teror, jenom nuda a žalostně nevtipné, nevidět ve stejný den Sousedy 2 (kde jsem se, překvapivě, smál), dám klidně 3*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky divny mix spionskej komedie, ktory bohuzial nie je prilis vtipny. Uvod v ktorom pôsobia novi susedia podozrivo je natiahnuty na celu polovicu filmu a ani ked uz sa naplno rozbehne spionska linia, tak to film nenakopne a nadalej to pokracuje v nezazivnom mode. Jedine co film na chvilu nakopne su dve slusne akcne sceny a obdivovatelia Gal Gadot si uziju jej dlhu scenu v spodnom pradle. Bohuzial sa ukazuje, ze nie je prilis dobrou hereckou a okrem vzhladu nema co ponuknut. Z postav ma zaujal Galifianakis, ktory znova potvrdzuje, ze v umiernenom mode je sympatak a najlepsi je kamaratsky vztah medzi nim a eleganom Jonom Hammom. Tato linia ako jedina funguje. Zbytok je strasna nuda. 4/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Z filmů Gal Gadot, které měly premiéru mezi Batman v Superman: Dawn of Justice a Wonder Woman, jsou Keeping Up with the Joneses hodně velký fail. Což o to, sošná je, v páru s Islou Fisher je i vtipná a sexy, ale skutečné herecké role začala dostávat až mnohem později... Tohle je jen takový přešlap mezi Rychle a zběsile a testováním publika, jestli akční hrdinku přijme i v komedii. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama