Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Odpad za akční stránku, jedna hvězda za "komedii" a ve výsledku jedna hvězda za to, že jsem to doukoukal do konce, i když vlastně sám nevím proč. Nerad to říkám, ale Zach je opravdu předurčen do rolí obtloustlého blba. Štíhlá postava mu prostě nesedí a na podobné role čeká tucet lepších kandidátů. Kariéra Grega Mottoly budiž tímto definitivně pohřbena. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Keeping Up With The Joneses" vyzeralo byť ako zaujímavá akčná komédia. Niečo ako kombinácia filmov Neighbours a Mr. And Mrs. Smith. Keď z toho vyhodíme element - "párty". A myslím, že to funguje celkom okey. Mám pocit, že ako film je to celkom dobre pozerateľné, má to celkom dobrý štýl, no problémom je trošku fakt, že som sa na filme smial len veľmi zriedkavo. Toto je komédia. A ja sa smejem rád. No tu som akosi mal pocit, že humor často akosi ide mimo mňa. Ale čo môžem povedať, že to film celkom dobre kompenzuje hercami a postavami. Isla Fisher je skvelá, John Hamm je vtipný a sympatický a myslím si, že aj Gal Gadot má dobré momentky. Zach Galifianakis je podľa mňa vo filme okey, ale nemám pocit, že by niečo extra predviedol. Osobne by som asi povedal, ak chcete komédiu podobného typu, no urobenú lepšie, myslím si, že by som odporúčil viac film Mr. Right. Je to o dosť vtipnejšie. Tak či tak si však myslím, že si film môžete čeknúť. Urazení nebudete a sú tu momentky, ktoré ma ozaj pobavili. Ale je pravda, že to malo oveľa väčší potencial, než to reálne ukázalo. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Neškodná akční komedie, jenž je místy tak ujetá že je až dobrá. Hlavní role si tu střihnou Wonder Woman a Luke Skywalker... no dobře, není to tentýž herec, ale asi prvních 15 minut filmu jsem si musel pustit znovu, protože jsem nevnímal dialogy a jen žasl, jak si je Zach Galifianakis podobný s Markem Hamillem. Isla Fisher potěšila asi nejvíc, už v Podfukářích jsem ji zbožňoval - škoda, že se více neprosadila. V souhrnu zábavný film na jedno kouknutí, který za celou stopáž neztratil na tempu a párkrát mě i opravdu pobavil, což byl řekl bych účel. 60% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie ve které je zrzka Isla Fisher víc sexy než Gadotka. Příběh vůbec nicčím nepřekvapí, jak v podobných komediích je většinou vymazlený soundtrack, tak zde byl hodně podprůměrný. Studio 20th Century Fox se pokoušelo vytvořit úspěšnou komedii, na kterou by v případě úspěchu šlo navázat, ale film v kinech propadl. 2* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sousedy máme různé a tak byli často motivem na nejrůznější vážné i nevážně scénáře na pomezí hororového žánru přes akční až po komedie. Snímek 'Špióni odvedle ' jakoby, právě svým námětem, navazoval na nepříliš povedenou komedii 'Můj soused zabiják' (2000). Je však daleko živější, zábavnější a přímočařejší ve svém aspektů daných situací. Námětem se tedy zařazuje mezi obdobné počiny, ve kterých se obyčejný človíček, vlivem aktivity sousedů, náhodně dostane do špionážní či policejní akce. A právě proto, že je dnes už takový námět značně provařený, i pro tento snímek platí, že je ve svém dějovém vývoji naprosto předvídatelný. Zkrátka a dobře, vyznívá z toho pocit, jakoby už tohle někde k vidění bylo. To však neznamená, že není nijak zábavný. Ba naopak. Je potřeba se tomu podat a nechat se volně vést celou atmosférou. Jako odpočinkový film na víkendový večer plně postačí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)

Reklama

Reklama