Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 8
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Recenze uživatele andalin k tomuto seriálu (4)

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) 

Pokud je vám víc jak 15, musíte překousnout ten cringe a počkat si na to měkké masíčko uvnitř. Shadowhunters si prostě neodpočinou, je to jeden zvrat za druhým. Je to otřesně americké, vyumělkované, přehnaně akční a naoko vážné, ale když se do toho pustíte s dostatečnou mírou nadsázky a otevřenosti, budete se bavit stejně dobře, jako jsem se bavila já. ()

Série 1 (2016) (S01) odpad!

V roce 2016 jsem se na tohle snažila koukat poprvé a zvládla jsem jen pár epizod. Teď se k tomuto počinu, co nikdy neměl vzniknout, jako správný masochista vracím. Herecké výkony jsou až na pár slunných výjimek otřesné, ale laťka je nasazena tak nízko, že se o ní dá zakopnout. Hlavní hrdinka je šílená - toporná, nesympatická, uječená, všichni jí zbožňují a nějak se stane, že ihned dostává vše na povel, přestože se o "lovcích stínů", démonech atd. dozvěděla dneska ráno. Je to zkrátka americká slátanice pro skupinky teenagerů, kterým stačí jedna mozková buňka dohromady... Doma si to ale teď pouštíme z recese a bavíme se až nám slzy tečou. ()

Série 2 (2017) (S02) 

No, tak jsme dokoukaly druhou řadu. Musím říct, že na to, jaká byla první řada slátanina, nás to mnohem víc bavilo a těšily jsme se na další díly! Postavy jsou zajímavější, rozvinutější, dialogy stále otřesné, ale je to pořád zábava. Bottle episode na Maxově přijímacím večírku byla skvělá. A Simon je srdíčko. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Achjo, tak to skončilo. Jak je to celé trapně americké, tak je to skvělé. O to víc mě bavilo, že jsme se ponořily do loru knížek a dohledávaly si co jak mělo být a co jak bude po skončení seriálu. Na tenhle počin budu ještě dlouho vzpomínat - ne pro jeho kvalitu, ale pro všechny ty společné večery doma, joky a slzy smíchu, co jsme pro něj uronily. ()

Reklama

Reklama