Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 10
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 10

Recenze (91)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, některé horší. Má to dobré scény a pak to má scény, u kterých nevěřícně kroutíte hlavou, jak to mohli natočit. Někteří herci jsou lepší/sympatičtější a pak tam máte takové jako Katherine McNamara. Ve výsledku jsem taková rozpolcená. Nemůžu úplně tvrdit, že se mi to nelíbilo, jenže natočené to nebylo nijak skvěle. Naplácali tam toho hodně, místy jsem se ztrácela a taky mě to nechytlo, abych se těšila na každý nový díl. Moje největší výtka je pravděpodobně herečka v hlavní roli, nejen, že neumí hrát, ještě je děsně nesympatická. No jsem zvědavá co budou nastrkat naplácat do druhé série. 3* ()

Clowers 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili. ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Knižní předloha patří k jedněm z mých oblíbených děl. Je originální a od ostatních se hodně liší a musím říct, že film se mi fakt líbil takže jsem byla zklamaná, že měl tak malý úspěch a dalších dílů už jsme se nedočkali. Proto jsem byla i dost nesvá z chystaného seriálu. Opravdu nerada hodnotím po pilotním díle, zvlášť u seriálu se s každou novou epizodou může moje hodnocení úplně změnit. První díl se mi ale zatím docela líbil, přesto si celkové hodnocení ještě rozmyslím po odvysílání první sezóny. Osobně mi víc byly sympatické postavy z filmu, ale je to asi spíš o zvyku, protože jsem film viděla dřív než seriál. Jediná Clary je mi taková nejvíc sympatická a musím uznat, že Simon se snad povedl ještě víc než ve filmu :D Ostatním co seriál ještě neviděli nebo nečetli knížky (knížky doporučuji víc) nenechte se odradit slabým hodnocením a komentáři - proboha však dnes je 9.2.16 a seriál zatím odvysílal pouze první čtyři díly (dnes shodou okolností vysílají pátý) a lidi už to tu hodnotí jako odpad a odsuzují. Seriál není pro každého - proto taky nechápu proč na seriál koukají lidé pro které ten seriál očividně určený není jenom aby si poté nahonili svá ega hnusnými komentáři a špatným hodnocením aniž by seriálu dali šanci... ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

1. řada je opravdu hodně béčková, co si budeme povídat, ale už kolem 4. dílu se seriál začíná nacházet. Když jsem si právě ten 4. díl pouštěla kvůli jednomu gifu co jsem viděla na tumblr, neměla jsem tušení, že si tenhle seriál tak zamiluju. A jelikož na druhou řadu vyměnili trikovou společnost a herci si ujasnili, co mají hrát, Shadowhunters se velmi rychle přesunulo z kolonky "guilty pleasure" do kolonky "pleasure". Všech 6 (!) hlavních postav je zajímavých, probíraná témata úspěšně vytvářejí paralelu s reálným světem a jsou zvládnutá téměř bezchybně, navíc potenciál tohohle fantasy světa je veliký. A mohutná odezva fanoušků po náhlém zrušení je něco, co jsem v životě nezažila. Tenhle seriál na to opravdu nevypadá, ale zaslouží si mnohem víc - jak lepší hodnocení, tak alespoň 4. řadu na důstojné ukončení. Fuck Freeform, bro. ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Okay okay okay. Ta knížka není nedementní, to si nebudeme lhát. Ale Jace v ní opravdu neodpovídá popisu "emo Matěj Ruppert po peroxidu, dietě, posilce a kurzu rádoby silácký chůze" (ty jo, srsly http://img.ceskatelevize.cz/cache/216x288/lideCT/photos/cards/medium/4247.jpg?1386843427) a Clary není tolik na pěst, aby její ztělesnitelka musela bejt umělá zrzka bez špetky talentu - jako srsly, McNamaře nevěříte ani její v knížce neexistující a v seriálu přebývající kozy. Všichni jsou tam prostě víc hot a všichni úplně stejně rádoby cool, jen je tam navíc totální kripl master friendzonu Simon, kterej má bejt vtipnej a vlastně není. Prostě Freeform potřeboval svýho Teen Wolfa, a tak kvůli tomu znásilnili ne úplně špatný knížky a dopadlo to blbě. Jediný body za Izzy, která je uvěřitelná prostitutka. No, aspoň už se nestydim za to, že mě baví Reign. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)
  • Jonathan „Sebastian“ Morgenstern (Luke Baines) umí dle knižní předlohy mimo jiné česky. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama