Reklama

Reklama

Skupina bohatých hochů z Los Angeles vymyslí v 80. letech plán, jak rychle zbohatnout. Jejich podvod se však zvrtne a smrt na sebe nenechá dlouho čekat. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První polovina kdy parta mladých kluků dobývá svět, za pomocí Ponziho schématu ojebává kde koho a užívá si života je taková tradičně zábavná. Jakmile se jim to začne takříkajíc srát, byť je to zábavné pořád stejně, už je to poněkud zkratkovité a přitažené za vlasy, ač se tedy údajně jedná o inspiraci skutečným příběhem. Jako celek spíš takový solidní průměr. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal velice slibně, takovej ten styl ála Vlk z Wallstreet. Navíc vidět v něčem K. Spaceyho teď bude spíš vzácnost, takže to určitě body přidává. Horší je to ale s postupujícím příběhem, protože film padá a padá, stejně jako finanční křivka hlavních hrdinů. A navíc oba mladí hlavní hrdinové jsou si dost podobní, což je vždycky mínus. Ti se sice herecky snaží, nicméně stát vedle Spaceyho není žádná sranda, protože ten si celej film krade pro sebe. Stopáž je dostačující, být film delší, dopadl by ještě hůř. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé téma, jenže pak takový obří průser v pokladnách. Zřejmě hlavně kvůli nastupujícímu bojkotu Kevina Spaceyho (tou kauzou stále opovrhuji), ale vycházející hvězda Egerton měl jistě větší ambice. S Baby driverem Elgortem tvoří celkem zajímavou dvojku, ale pravdou je, že film samotný je čistý průměr, který se ke konci zvrhne v nepředvídanou mafiánskou vendettu a hlavním kladem je, že film režisér nijak zvlášť nenatahoval, protože další půl hodina navíc by to zabila úplně. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to až tak špatné,ale že by to bylo terno se taky říct nedá.V první polovině jdou tvůrci na diváka odlehčenou cestou ve stylu Vlka z Wall Street a celkem se jim to daří.Ve druhé polovině kdy se věci dle očekávání zvrtnou už to až taková sláva není.Herecké obsazení není špatné,ale všechny válcuje Kevin Spacey,který dokazuje že na plátně bude hodně chybět...40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hollywoodem odepsaný Kevin Spacey a několik mladých hereckých nadějí v typickém (ač skutečném) příběhu o jednom blyštivém vzestupu a strmém pádu. Nic nového nebo sofistikovaného se k nám nedostane, dramatického jakbysmet a bohužel i s tempem je to velmi podobné. Dlouho se mi nedařilo dostat na „stejnou vlnu“ jako parta mladíků, kteří zbohatli na jednom investičním schématu. Samozřejmě nejvíc se ovšem mluví a bude mluvit v souvislosti se Spaceym, na jehož osobě se ukazuje zaoceánské pokrytectví v té nejryzejší podobě. Snímek se v Americe hrál jen v lokálních kinech a po hercově sexuální kauze tak jde o další ránu poté, co ho vyštípali ze seriálu Dům z karet (právě Spacey seriál „udělal“) a co jeho postavu ve filmu Všechny prachy světa přetočili. Svět se zbláznil. A lepší už to zřejmě nebude. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film byl nejprve dostupný k prodeji v digitální podobě a až poté šel do kin. I proto asi vydělal za svůj první den v kinech pouhých 126 amerických dolarů a za celý víkend 618 dolarů. [Zdroj: tvguru.cz] (Duoscop)

Související novinky

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Reklama

Reklama