Reklama

Reklama

Skupina bohatých hochů z Los Angeles vymyslí v 80. letech plán, jak rychle zbohatnout. Jejich podvod se však zvrtne a smrt na sebe nenechá dlouho čekat. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na toto sa zberačom muselo veľmi zle pozerať, že ani jeden od nich do toho klubu nepatril, nevymyslel to a tak celkovo. Hreje ma to pri srdci. Film je super. Mám rád takéto príbehy, lietadlá, schémy a osudy tých ľudí. Chalani si za krátky čas riadne uleceli a pritom od začiatku vedeli, čo robia. Keď ale zápalkára porobí lepší zápalkár, čo už. Trochu ten záver mohli lepšie vypilovať. Celý čas sa niečo budovalo, atmoška, vzťahy a záver bol dosť odfláknutý. Herecky fajn, Emma na konci trochu mimo (tá facka bola strašná) a Kevin, no, keď sa proti vám postavia určité osobnosti, môžte byť ja najlepší herec na planéte, nezachránite sa. Svine. 4 z 5 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Klub miliardářů je strašně mizerný film, a to hlavně kvůli práci pana režiséra, který podle mě poměrně jednoduchý námět zpracoval tak neuvěřitelně chaoticky, nepřehledně a zmateně, že kdo si o daných reálných událostech nepřečte něco na netu dopředu, tak z tohoto snímku se nedozví nic, a v podstatě pak sleduje jen stominutové blábolení namachrovaných postav, které působí tak hrozně strojeně a hlavně nepřesvědčivě, že jsem si až chvílemi myslel, že sleduji nějakou teatrální telenovelu, než regulérní drama. Velkou měrou se jinak na nepřehlednosti tohoto filmu podílí i jeho vážně zběsilé tempo, kdy se tvůrci jakkoliv neobtěžovali cokoliv nějak podrobněji vysvětlovat, či alespoň nastínit, celé se to prostě jen řítí bezhlavě kupředu, kluci nějakým spekulativním způsobem (asi!!!) zbohatnou, aby následně po dalších divných a nepochopitelných machinacích (asi!!!) zchudli, nebo prostě o něčem takovým to je, zkrátka hrozná tvůrčí prasárna, kde se spíš než na logiku a smysluplnost hraje na co největší coolovost, což ovšem nakonec nevyšlo také vůbec, jelikož to budí spíš dojem trapnosti a dále i přehnané afektivnosti, co se rádoby dramatických pasáží týče. Hledat zde pak emoce, napětí, či atmosféru nemá smysl, vše se jen utápí ve zmaru a naprostém nezájmu, a tak jedině jen kluků v ústředních rolích je mi líto, jelikož Elgort i Egerton patří mezi nadějné talentované herce, ovšem s výběrem v takovýchto filmech rozhodně díru do světa tedy neudělají. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal velice slibně, takovej ten styl ála Vlk z Wallstreet. Navíc vidět v něčem K. Spaceyho teď bude spíš vzácnost, takže to určitě body přidává. Horší je to ale s postupujícím příběhem, protože film padá a padá, stejně jako finanční křivka hlavních hrdinů. A navíc oba mladí hlavní hrdinové jsou si dost podobní, což je vždycky mínus. Ti se sice herecky snaží, nicméně stát vedle Spaceyho není žádná sranda, protože ten si celej film krade pro sebe. Stopáž je dostačující, být film delší, dopadl by ještě hůř. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První polovina kdy parta mladých kluků dobývá svět, za pomocí Ponziho schématu ojebává kde koho a užívá si života je taková tradičně zábavná. Jakmile se jim to začne takříkajíc srát, byť je to zábavné pořád stejně, už je to poněkud zkratkovité a přitažené za vlasy, ač se tedy údajně jedná o inspiraci skutečným příběhem. Jako celek spíš takový solidní průměr. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé téma, jenže pak takový obří průser v pokladnách. Zřejmě hlavně kvůli nastupujícímu bojkotu Kevina Spaceyho (tou kauzou stále opovrhuji), ale vycházející hvězda Egerton měl jistě větší ambice. S Baby driverem Elgortem tvoří celkem zajímavou dvojku, ale pravdou je, že film samotný je čistý průměr, který se ke konci zvrhne v nepředvídanou mafiánskou vendettu a hlavním kladem je, že film režisér nijak zvlášť nenatahoval, protože další půl hodina navíc by to zabila úplně. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film byl nejprve dostupný k prodeji v digitální podobě a až poté šel do kin. I proto asi vydělal za svůj první den v kinech pouhých 126 amerických dolarů a za celý víkend 618 dolarů. [Zdroj: tvguru.cz] (Duoscop)

Související novinky

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Reklama

Reklama