Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Specialista na pseudopokračování a vymítač názvů původních filmů, Pán krouživé kamery a zpomalovací režie - Roel Reiné sahá na akční klenot devadesátek, což je poněkud zbytečné. Srovnávat nebudu, neboť zde jde o takové to domácí video bulharských fanoušků, kteří mají rádi naivní poetiku akčních videofilmů minulého století. A vždy najdou tvůrce, kteří jim ochotně podrží. Kamerorežisér Roel Reiné není úplné jelito v rámci žánru, co se týče obrazovosti, ale udělat to trošku pro starší děti se mu nedaří. Čert vem zápletku, tá je i tentokrát vkusně okoukaná, ale styl, kdy hrdina všechny zlikviduje aniž by je zabil (jak na potvoru to udělá vždy někdo jiný) je nesportovní. Parta ultra zabijáků je pak eliminována nešťastnými náhodami nebo z rukou ženy či friendly fire. Scott Adkins má smůlu na bojové choreografy, umí krásné filmové hmaty, ale co naplat, když invence soubojů je na úrovni "počkám až mě praštíš" anebo "ruka-uhnu-noha-uhnu". Ještě že občas přidá svůj trojitý Boyka-kick. Bohužel v tomhle filmu není nic, čím může fanoušek žánru obohatit svojí křehkou duši a potěšení z dynamiky, tak jak to pro nás udělal pan Woo ve svém Živém Terči. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Hudba, jako od Hornera, která mě přivítala na začátku mi vykouzlila úsměv na rtech. Dokonce i akční scény a nakousnutý příběh byl jako z 90tek. Obstojné obsazení, zejména padoucha by prostě ušlo. Nicméně, jak už to tak bývá, zejména u těchto filmů (B) je velice těžké udržet si jakousi pomyslnou laťku. Já vím, že zde jde hlavně o to se dobře bavit a na nic nemyslet, ale i tak je to téměř od poloviny jakoby odfláknutá či přesněji šité horkou nití. Nicméně je to obstojné Bčko, které hodnotím oproti ostatním novodobým Bčkům - protože ve srovnání s "hollywoodskou smetánkou" to je samozřejmě.......no Bčko přece. Možná by to chtělo vlastní kategorii pro tyto filmy, aby bylo snazší je porovnávat mezi sebou. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Béčko ako vyšité, čo je škoda. Aj keď to nejakú väčšiu spojitosť s prvým filmom nemá a evidentne sa druhý diel chce zviesť iba na názve filmu, myslim si, že to mohlo byť aj lepšie. Za prvým dielom to zaostáva v každom smere. A keď je príbeh v podstate rovnaký, chýba mu spád, udernosť a dobre finále. To isté platí aj o postavách. Záporaci nula bodov, taký Henriksen bol o dosť výraznejší a čo sa týka Adkinsa tak ten ide v Žan Klódových šlapajach, pár filmov už spolu natočili a aj keď vie robiť rovnako dobre štvoritého odpichnutého kamzíka ako Žán, chýba mu trošku viac charizmy a lepšie herectvo. Chýbajú tu aj štýlové scény, ale Reiné nie je taký akčný mág ako Woo. Ako jednohùbka fajn, jedno pozretie vám neublíżi. 50% - 2* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento B-ový snímok nie je priamym pokračovaním pôvodného filmu – to ani nečkajte. Jedná sa o samostatný príbeh, ktorý však (až na väčšie a mohutnejšie zbrane) žiadnym veľkým a nečakaným prevratom neprekvapí. Ja zostanem u JCVD . Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrovna minulý týden jsem se díval na jedničku a i když už zestárla tak proti tomuhle je zlatá. Tady nefunguje nic místo celé skupiny zabijáků co honí někoho zde máme několik chlápků a ženskou v sestavě otec a syn co chtějí utužit rodinné pouta, ajťák, toreador, jakýsi plešatec a ženská co má komplexy z toho, že je jediná ženská v rodině. To všechno vede hlavní záporák, který se většinu filmu nezmůže takřka na nic a až na konci dá zhruba minutový boj kdy dostane jednu až dvě ránu a lehne. Celkově choreografie stojí za hovno většina scén vypadá následovně Scott si 2 krát 3 krát kopne protivník leží a to se opakuje dokola na konci, aby byla změna si Scott zastřílí samopalem a zastřelí zhruba 3 vojáky Úplný závěr je pak parodie srovnatelná s druhým dílem Scary Movie kdy zkorumpovaný generál , který na začátku dostane milion se nechá uplatit ženskou, která má jeden diamant (bylo to asi strašně těžké ho přeplatit). 40 procent P.s. když už Rhona Mitra si dá takové oblečení aspoň ty bradavky si mohla zakrýt vypadá to opravdu divně ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Thajsku. Mjanmarsko, kde sa odohrávala väčšina filmu, filmári nenavštívili. (MikaelSVK)
  • Ve filmu nalezneme několik scén s bílou holubicí. Je to symbol, který odkazuje na styl Johna Woo, režiséra prvního dílu. (Yardak)
  • Katrina Grey (Kay Sutherland) pochádza zo Slovenska, z Ilavy. (ČSFD)

Reklama

Reklama