Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 3

VOD (1)

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (692)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Atmosférické, akční scény přepáleny do až artistických výstupů, děj není tak nablblý, jak by jeden očekával. Vynikající fíling vymrzlého dederáckého Berlína. A nyní to podstatné - Čárlinka dělá vše pro to, abych pozapomněl na její Zrůdu, odhodil zábrany a vrátil ji zpět do svých upatlaných fantazií. V čemž jí pomáhá celá maskérská sekce, lichotivý kameraman, geniální osvětlovač a banda kouzelníků u fotošopu. Cením si jejich snahy a výzvu zvážím! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak nám snímka niečo ukázala, tak to, že s Charlize Theron sa neodporúča zahrávať. Táto filmová chameleónka už neraz dokázala, že sa vie vteliť do každej role. Aj tu ju jej chladnú a na inštinkt sa spoliehajúcu agentku veríme. Hoci si nás k telu nepustí, veríme jej každý úder. Najviac v pamäti nám zostane veľkolepá akčná / bojová scéna bez strihu, na ktorú si musíme počkať približne dve tretiny filmovej stopáže. Atomic Blonde v sebe mieša ťaživú atmosféru búrlivého obdobia v dejinách Berlína s umeleckou štylizáciou. Charlize Theron odvádza ako chladná agentka Lorraine Broughtonová skvelý výkon. Avšak v kombinácií so zložitou a neprehľadnou zápletkou je veľmi ťažké vychutnať si to dobré, čo snímka ponúka. Tvorcovia síce ukazujú špinu, šrámy aj modriny, napriek tomu máme pocit, že všetko dianie sledujeme zvonku. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

90%. Neskutočná Charlize, špina západného a šeď východného Berlínu, padajúca železná opona, new wave, modroružový neónový fetiš a nadupaný over-the-top špionážny príbeh. Len ten prekombinovaný záver je trochu zbytočný. A chcelo to viac neue deutsche welle! Každopádne mám vybratý svoj obľúbený spôsob smrti: byť zabitý Charlize Theron! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"David Hasselhoff je ve městě. Berlín je vážně ztracen." Ve světě jednoduchých, dvojitých či trojitých agentů se pohybuju nepříliš jistým krokem, ale pozvání do východního Berlína jsem přijal s radostí. Mezi všemi těmi Wartburgy, Trabanty, Ladovkami či Škodověnkami jsem se totiž cítil nostalgicky skvěle a vychutnával jsem si, jak agentka Broughtonová rozdává rány v rukavičkách či jiných módních doplňcích. Zejména ty podpatky musely bolet, ale já jsem se bavil z bezpečí domova, odkud mám pohled na bojovné slečny nejraději. Navíc k tomu hrála skvělá dobová hudba, takže za mne spokojenost. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mám rád režiséry co mají svůj vlastní styl, ale to tady byl právě problém. Místy dokonalý špionážní retro, místy cool akční kousky, no ale co já jako divák s tím ? Jak mám vnímat hlavní hrdiny, jako nesmrtelný komiksy a nebo jako skutečný špiony ? Dialogy i dobový exteriéry i interiéry směřují k druhému, akce k prvnímu. Určitě oceňuji akční scény ať už bitky nebo auto honičky, ta se zakončením nárazu náklaďáku do osobáku luxusní, ovšem samozřejmě nejluxusnější scénka je ta, když se Charlize se Sofií ocitnou na nejmenované části nábytku, patřící většinou do ložnice a začnou se "kamarádit" v tu chvíli jsem zapoměl na cenu vstupnýho. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (28)

  • Slávna osemminútová schodisková scéna, ktorá vytvárala dojem, že je bez akéhokoľvek strihu, mala takmer 40 strihov a točila sa 4 týždne. (Real Tom Hardy)
  • Názov grafickej novely "The Coldest City" a predlohy filmu od britského autora Antonyho Johnstona, je totožný s prvotným názvom filmu. (Steny94)
  • Film se natáčel v Berlíně, Budapešti a dalších místech v Maďarsku. (JohnSmith)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno