Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 2

VOD (1)

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (692)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"David Hasselhoff je ve městě. Berlín je vážně ztracen." Ve světě jednoduchých, dvojitých či trojitých agentů se pohybuju nepříliš jistým krokem, ale pozvání do východního Berlína jsem přijal s radostí. Mezi všemi těmi Wartburgy, Trabanty, Ladovkami či Škodověnkami jsem se totiž cítil nostalgicky skvěle a vychutnával jsem si, jak agentka Broughtonová rozdává rány v rukavičkách či jiných módních doplňcích. Zejména ty podpatky musely bolet, ale já jsem se bavil z bezpečí domova, odkud mám pohled na bojovné slečny nejraději. Navíc k tomu hrála skvělá dobová hudba, takže za mne spokojenost. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Počas sledovania mi občas napadlo či nesledujem nejakú ženskú verziu filmu Kuriér. Charlize to ide s lanom rovnako dobre ako Stathamovi s hadicou v spomínanom filme. Najaký čas som o film nejavil záujem, napriek tomu, ž filmy s Charlize vyhľadávam. Neporaziteľné ženské bojovníčky veľmi nemusím a myslel som, že film je zo súčastnosti. Až po zistení, že sa film odohráva v Berlíne tesne pred rokom 89 ma to začalo zaujímať a dal som filmu šancu. Žánrovo je to trochu chaos a za najväčšiu slabinu považujem, že nám Lorraine (Charlize) prezentujú ako neporaziteľnú a neomylnú. Z toho dôvodu viete predpovedať ako film skončí a celé to prestáva byť zaujímavé. Fajn bojové i akčné scény, sympatické a hviezdne obsadenie ale celkovo nevyvážené. S malými zmenami to mohol byť super film. 60%. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Drží to pohromadě jen silou vůle, ale díky Charlize to funguje. Ta ženská má charakter, ať už verbálně smečuje McAvoyovi nebo olizuje Sofii "Mumii" Boutellu. Akce promakaná i když méně dravá než ve Wickovi a se zdánlivě bezstřihovou scénou roku. Komiksová stylizace sluší i špionážnímu žánru. Škoda, že to rejža lépe neslepil. Do Berlína se těším. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Přemíra stylu někdy paradoxně ústí do absence stylu. Ten film je tak přesycený neonovým EBM fetišismem a zálibným okukování hrdinky tak chladné, až s ní nemůžeme úplně soucítit, že se nakonec rozsype na řetězec špatně pospojovaných scén. Jednoduchá story vyprávěná nesmyslně krkolomně a neefektivně, veškerý požitek tak nakonec plyne z drobností. A těch je ve dvouhodinové stopáži asi deset minut. To bych nebral ani vod dederóna. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmmm... Tady je něco špatně. Sice to má akční bloncku a kozy, ale nemá to koule. Navíc se to místy snaží tvářit hrozně sofistikovaně, přitom je to totálně průhledná blbost se dvěmi či třemi zapamatování hodnými scénami natažená téměř na dvě hodiny. Takže i když bych to neviděl na vyložený brak, tak na sukces zrovna taky ne. Bez lítosti udílím dvě atomový hvězdice a k tomu navrch 40% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (28)

  • Slávna osemminútová schodisková scéna, ktorá vytvárala dojem, že je bez akéhokoľvek strihu, mala takmer 40 strihov a točila sa 4 týždne. (Real Tom Hardy)
  • James McAvoy (David Percival) si tesne pred štartom produkcie zlomil ruku ešte pri nakrúcaní snímku Split (2016). Všetky svoje  bojové scény teda pretrpel v bolestiach. (Steny94)
  • Scéna, kde Lorraine (Charlize Theron) sníva o Jamesovi (Sam Hargrave) bola natáčaná v predajni s videokamerami a fotoaparátmi, zhruba okolo jednej hodine v noci. Pre výsledný efekt bol Sam pokrytý mnohými vrstvami bielych plachiet. Úvodná scénka sa natáčala v Budapešti. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama