Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralta skolí děsivá smečka nepřátel. Yennefer se společně se svými mágy připravuje na obranu. Neznámá laskavá žena se ujme otřesené Ciri. (Netflix)

Recenze (77)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, tato cast bola konecne celkom vydarena. Zaver sa konecne uzavrel a boj a i pouzite efekty boli aspon uveritelne. Moze byt. Ale po tolkych scenaristicky slabych castiach je to slabucka naplast, aby obhajila cely serial. Dufam, ze bola prva seria uspesna v ociach povolanych, aby do tej dalsej napumpovali prachy, aby spolu s tym premakali nasledujuce pribehy. Mna osobne prva seria znacne sklamala. A ako nadpriemer som vnimal iba prvu a poslednu cast. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizoda Zaklínače za mno a pocity rozporuplné ze završení série. Bitva naprosto fantastická, i když si myslím, že to nemuselo tak divoce skákat mezi jednotlivými částmi bojiště. A mohla být trošičku přehlednější. Vilgerfortz vs Cahir je velký WTF?! Tenhle člověk má být finálním bossem? Proč nepoužil tu zrychlovací magii jako proti Geraltvoi v knihách. Dost rozporuplné pocity a z časové linie mám bordel. Konec samozřejmě správně dojemný ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože plnej počet a ani vlastně nevím za co. Přijde mi, že scénář psal podobně neschopný, ale hlavně neuvědomělý člověk, jako ten, který vytvořil obsahy k jednotlivým epizodám (jakože wtf, co mají ty obsahy být?! chce se mi blejt). Víc než v kterémkoli díle chybí logika, smysl toho všeho, naprosté nevyužití schopností zaklínače. Obrana pevnosti naprostý nonsense, Geraltovi halucinace zajímavé, ale přijde mi, že k ničemu. Hodně rozpačité zakončení. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za tu mágskou bitvu tam tu třetí hvězdičku přihodim. Epickej závěr série hezkej, ale dost těch emočně-dramatickejch scén vyznívalo trošku nuceně a poněkud bez dopadu - což mi přijde že je i hodně výsledek toho, že celá série je vyprávěná tak nějak halabala pátý přes devátý a vlastně se člověk s těma postavama ani nesžije. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epický súboj pri bránení Nilfgardským vojskám k ceste na sever je to, čo by som od zaklínača očakával. Všetky tri časy sa konečne dali do súčasnosti a teraz si už môžeme vychutnávať dobrodružstvo našich trocha hlavných hrdinov. Dúfam že od ďalšej série tvorcov znova nenapadne že by sa hrali s časovými linkami lebo z toho ma fakt bolela hlava a je to v podstate jediné mínus celého seriálu. 95% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Tvůrci jinak vynechali i debatu o Geraltově matce čarodějce a fakt, že Geralt (Henry Cavill) nakonec Ciri (Freya Allan) odmítl. Tvůrci tak spojili více dějových pasáží v jeden celek, aby se tedy mohli vyhnout i samotnému Brokilonu. Geralt tedy neměl být držen v žádném žaláři, ale do zničené Cintry měl dorazit až později. (Geralt z Rivie)
  • Oproti knižní předloze setkání s Yurgou (Francis Magee) proběhlo jinak. Geralt (Henry Cavill) ještě o spálené Cintře nevěděl a tedy nemohli stát nad mrtvými těly. Yurga se v knize staral o svůj vůz, když Geralt dorazil, požádal jej Yurga o pomoc a Geralt souhlasil pod podmínkou, že mu musí vydat to, co doma nečeká. V seriálu mu to kupec nabídne sám až po Geraltově léčbě, což odmítne. (Geralt z Rivie)
  • Oproti knižní předloze, kdy se Geralt (Henry Cavill) poprvé setkává s Myšilovem (Adam Levy), tak se jejich rozhovor týká něčeho jiného a vynechána je zde debata o tom, že Calanthé (Jodhi May) původně chtěla, aby Myšilov zabil Geralta. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama