foto

Adam Levy

  • nar. 5.12.1970 (49 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 A Christmas in Royal Fashion (TV film)
2014 Dřív než půjdu spát
2011 Mercenaries
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2003 Pojídač hříchů
2000 Amatér
Gladiátor
1998 Guvernantka

TV seriály

2019 Zaklínač (TV seriál)
Něco více (S01E08)
Před pádem (S01E07)
Vzácný druh (S01E06)
další epizody (8)
2018 Supergirl (TV seriál)
Parasite Lost (S04E05)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Across The Pond (S01E04)
Soumrak templářů (TV seriál)
You’d Know What to Do (S01E01)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1503, 1. část (S03E09)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Young James Herriot (TV seriál)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Utica (S01E09)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Osm dní, které utvořily Řím (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky