Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (281)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nepříliš výrazný film bez většího překvapení. Po usedlejší a zároveň vtipnější první části, kde se postupně rozkrývají charaktery hrdinů, nastane druhá půle, kde blázniviny nabírají na obrátkách; v těchto partech ale filmu dochází dech. Děj se sice zvrtne několika nepředvídatelnými odbočkami, přesto směřuje do bezpečného přístavu tak, jak se asi od komedie tohoto typu čekalo. Pařba o Vánocích nepřichází s něčím novým do žánru snímků o extravagantních party (který českej distributor po úspěchu Pařby ve Vegas donekonečna nazývá Pařba v...), dobré ale je, že až na několik maličkostí jako penis v 3D tiskárně chybí oplzlý humor, a vtipů vyvolávajících trapno místo smíchu je skutečně pomálu (prdící zaměstnankyně přes firemní korektnost je výjimkou). Co mi ale opravdu vadilo, byli hlavní hrdinové. Je těžký si film užívat, když bych hlavní postavy nejradši zbil do bezvědomí. Nejvíc T.J. Millera, ale i extra protivnou Anistonovou (ano, připomínala mi charakter Rachel z Přátel - a proto mi byla nesympatická) nebo správňáckýho Batemana. Takže výsledek? Film, co chce být divoký, ale je natolik opatrný, aby nikoho neurazil, až je zapomenutíhodný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tam, kam ideme, žiadne peniaze potrebovať nebudeme.“ – „A to je kam?“ – „Ideme si pre uznanie.“ Toto by som chcel vidieť radšej ako sitkom, než ako film. Príliš sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec bola výsledkom fajn komédia s niekoľkými fakt vtipnými, drsnými vtipmi. Ale len čo sa začne riešiť scenár (internet, potenciálny klient, pasáčka), začína to nebezpečne zaváňať nudou. Hoci herci môžu pôsobiť nezáživne a nezaujímavo, treba povedať, že všetkých nakrúcanie zrejme dosť bavilo a je to vidieť. Vrátane Jennifer Aniston v ďalšej zábavne vulgárnej úlohe; neviem prečo, ale k Jennifer sa šťavnaté nadávky strašne dobre hodia. Nie je to nič svetoborné, ale celkom ma to bavilo. Dole klobúk za veľké množstvo suchých hlášok („Milujem ten film, kvôli nemu to robím.“, „Čakal som, že to bude horšie.“, „Sú to len semafory.“, „Všetci tu vyzerajú ako emocionálne dno.“, „Vieš, čo sa tým snažím povedať?“). "Nezabudnite, že čokoľvek dnes v noci urobíte, vás bude strašiť do konca vašich profesijných i osobných životov. Bavte sa.“ ()

Reklama

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Dlouhých, předlouhých sto pět minut strávených v kině mi nabídlo pohled na chlupaté mužské hrudníky, kozaté ženské hrudníky, zhruba dvě desítky holých zadnic všech barev obtisknutých na kopírce, nohy Jennifer Aniston v černých punčochách, její vyliftingovaný obličej, super cool a rychlá auta, heroinový sníh, soba pijícího vodu ze záchodové mísy a jeden předvídatelný happyend, kdy ožralý, zrzavý Santa a jeho pomocníčci zachrání Vánoce i potápějící firmu, která prodává nějaké IT kraviny. Humorných momentů se vám dostane, pokud jste nenáročný divák a zasmějete se u fórků na téma orál, plenky nebo kozy. Dávám jednu hvězdu za toho roztomilého, pomateného Inda, který mi přišel snad jako jediný z celé té sestavy vtipný. 15% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Tohle sis měl nechat na čtvrtý rande, jako každý normální člověk!" Ale překvapivá prdel. Zástup zajímavých, zábavných a divných postav. I ta Jennifer Aniston tady byla snesitelná. Takový vánoční večírek by mě i bavil. Možná i s mými kolegy z práce (ti by asi čuměli). Už nikdy nebudete na 3D tiskárnu hledět stejně nevinně. 3.5* ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] To si jdete takhle na film a máte to štěstí, že si sednete hned vedle týpka, co chlastá lahváče a k tomu přikusuje snad nějaký droždí (smrad to byl hroznej). Z druhé strany pro změnu sedí krávě dost ne nepodobná osoba, která při neustálém šustění sáčku rve do sebe jeho obsah. A aby toho nebylo málo, kousek za vámi sedí týpek, který se snad směje i tomu jak dýchá. Začátek filmu tak u mě vyvolává nenávistné pocity, kdy trojici chcete počastovat všemi sprostými slovy, které znáte a posléze vypadnout na Spáčilovou? Naštěstí týpek po levici s sebou naštěstí neměl celou basu a borka po pravici potom, co asi za 2 minuty sežrala obsah pytlíku nevytáhla nic dalšího, aby naplnila ještě víc jeden ze svých 4 žaludků a borec za mnou asi přestal dýchat, takže byl najednou i klid a člověk se mohl soustředit na film. No jeho kvalita bohužel moc oslnivá nebyla, kvalita fórků lítala jak sinusoida. Herci stabilní, příběh totálně zrecyklovaný. Dlouho bych do kina zase nešel. 59% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama