Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (281)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Další komedie, do které se tvůrci rozhodli narvat milion divných lidí a ještě divnějších věcí, aby zakryli takřka až záporný obsah. Film zprostředkovává celkem krásný návod, jakým způsobem by měli lidé vést své firmy. Krachuje vám firma? Udělejte párty! Pozvěte si striptérky, DJs, opatřete si drogy a třeba i trůn z GoT. Že to firmu na nohy nepostaví, ale naopak ji ještě více srazí? Nevadí! Hlavně že bude zábava. Skutečně bude? Pár vtípků bylo vydařených, ale jako celek to byla bída. Neskutečně mě iritovala trapná kuplířka a ještě více ta trapná eskapáda s nabouráním do internetového rozbočovače, který měl za následek výpadek internetu v celém Chicagu. Pokud se rozhodnu natočit film, tak by nebylo od věci se trošku obeznámit s tím, jak věci fungují, co možné je a co už možné není. Velmi slabé dvě hvězdy. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jalová zápletka bez jakékoliv invence. Standardní průběh diváka pobavit nemůže, stejně tak nudná Aninston, která je k pláči. Faktem je, že debilnější závěr nebylo ale vůbec jednoduché vymyslet. Jen si představte, že krachující firma v jedné minutě vymyslí suprdupr připojení k world wide webu a žádný zaměstnanec tedy nemusí být propuštěn. Paráda. 31% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý den po sobě se chystám na lepší film a nakonec musím sáhnout po "horším". Předchozí pařby měly aspoň pár dobrých scén. Vánoční díl má dvě, u kterých jsem se zasmál, a vždy šlo o nějaký krkolomný pád. Jinak nic. Jako celý Jason Bateman. Bez vtipu a nápadu. Ale jsem rád, že jsem viděl Jennifer Aniston praktikovat kraf magu. Vypadala u toho skvěle a věřil bych jí to. A měl bych z ní strach :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $54,767,494Tržby Celosvetovo $114,501,299Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,527,543Tržby za predaj DVD v USA $1,935,069║ Klasická americká tuctová blbina, pár zábavných scén sa tu nájde ale ináč to je prestrelené. /45%/ ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nepříliš výrazný film bez většího překvapení. Po usedlejší a zároveň vtipnější první části, kde se postupně rozkrývají charaktery hrdinů, nastane druhá půle, kde blázniviny nabírají na obrátkách; v těchto partech ale filmu dochází dech. Děj se sice zvrtne několika nepředvídatelnými odbočkami, přesto směřuje do bezpečného přístavu tak, jak se asi od komedie tohoto typu čekalo. Pařba o Vánocích nepřichází s něčím novým do žánru snímků o extravagantních party (který českej distributor po úspěchu Pařby ve Vegas donekonečna nazývá Pařba v...), dobré ale je, že až na několik maličkostí jako penis v 3D tiskárně chybí oplzlý humor, a vtipů vyvolávajících trapno místo smíchu je skutečně pomálu (prdící zaměstnankyně přes firemní korektnost je výjimkou). Co mi ale opravdu vadilo, byli hlavní hrdinové. Je těžký si film užívat, když bych hlavní postavy nejradši zbil do bezvědomí. Nejvíc T.J. Millera, ale i extra protivnou Anistonovou (ano, připomínala mi charakter Rachel z Přátel - a proto mi byla nesympatická) nebo správňáckýho Batemana. Takže výsledek? Film, co chce být divoký, ale je natolik opatrný, aby nikoho neurazil, až je zapomenutíhodný. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama