Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (281)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som myslel, že sa práve pozerám na modernú vianočnú klasiku, ktorá ale bude mať pri zaraďovaní medzi ne trošku problém ,,vďaka,, svojej nemorálnosti a nekorektnosti. Mala však vianočného ducha. Následne, sa to ale zvrhne v klasickú americkú odrhovačku plnú všetkého, čo americká kultúra príliš pokrytecky neprijíma ( ale je to na každom rohu ). Drogy, prostitúcia a arogantná ignorácia nižších pracujúcich tried. Ale aspoň to má vianočného ducha. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $54,767,494Tržby Celosvetovo $114,501,299Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,527,543Tržby za predaj DVD v USA $1,935,069║ Klasická americká tuctová blbina, pár zábavných scén sa tu nájde ale ináč to je prestrelené. /45%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas solidní záblesk, nicméně šlo z toho určitě vytěžit více. Filmu delší dobu trvá než se rozjede. Jako parádní bych viděl scénu v zasedačce, kde se postavy utvrzují, že párty nakonec přecejen bude. Druhé plus vidím v komediálních jistotách Kate McKinnon a Jennifer Aniston, tentokráte v roli chlapa. 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Uff, hrozně mi odlehlo, když jsem si přečetl komentáře ostatních. Chvíli jsem si totiž myslel, že je se mnou něco špatně. Seděl jsem v kině, zíral na plátno, hlava mi říkala, že co se tam děje je vtipné...ale ne a ne se mi roztáhnout huba ke smíchu. Ostatní v kině se občas zasmáli, ale nejspíš to byl ten samý druh lidí, kteří se smáli i u Krotitelek duchů. Ta paralela je trochu na místě. I tady na komedii zaděláno bylo. Nápad sice žádný, ale vtip se občas mihnul, herci jakž takž....a přesto je to ve výsledku nuda. Možná je to už hloupé moc, nebo je to tou předvidatelností, tím, že se žádný vtip nerodil a nevyvíjel, ale prostě vám byl mrštěn do ksichtu...jako dort v grotesce. To mě neuspokojuje a protože jsem šel na komedii po dlouhé době, utvrzuje mě to v přesvědčení, že když se nepovede komedie, je to daleko větší prů..r, než třeba nepovedené sci-fi. U toho se člověk apoň zasměje. U mizerné komedie...se prostě jen nudíte. Možná tomuto dílku pomůže dabing a tavba na DVD, ale vyhazovat peníze za lístky do kina...to nedoporučuji. PS: pokud máte rádi Aniston, přidejte hvězdu...mě nechává chladným. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pařba o Vánocích je pohodová podívaná na odreagování, které pouze zřídka překračuje hranice vkusu. Rozhodně tedy nijak nepobuřuje a jedná se teda o hodně pohodovou věc pokud potřebujete vypnout. Nepřekvapí nepříliš překvapivou dějovou premisou a velice vydařením obsazením. Určitě nehledejte nic víc. Svému účelu poslouží. Film, který má své publikum a nehraje si na nic jiného. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama