Reklama

Reklama

Beatles: Perná léta

  • Česko The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscarový režisér Ron Howard (Apollo 13, Da Vinciho kód, Rivalové, Inferno) přinese na filmová plátna příběh kapely, která změnila svět - THE BEATLES. Tento jedinečný filmový projekt autenticky zachycuje období jejich koncertních let 1962-1966 z perspektivy samotných členů The Beatles. Film přinese exkluzivní rozhovory s členy skupiny a také doposud nezveřejněné záběry. (Mirius FD)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (106)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Interesantní pohled na to, jaké to je koncertovat před uječenými teens, jež jsou dobré pouze v dolování peněz z peněženek jejich rodičů. Z retrospektivního pohledu na filmové počiny BROUKŮ lze vyvodit, že nebýt ústředním motivem těchto filmů jejich songy, tak filmy stojí za starou belu. A to lze dozajistě říci i o jejich tvorbě ze '70, která je až děsivě odpudivá a místy na hození šavle. 70% ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Téměř perfektní dokument, který zaujme nejen fanoušky Beatles. S Ronem Howardem je to sice jako na houpačce, ale tento snímek se mu opravdu povedl. Nikdy neviděné videozáznamy z koncertů i ze zákulisí, hromada fotografií podložená audiozáznamy ze zkoušek a nahrávání a především dokonale zdokumentovaná neuvěřitelná histerie fanoušků, to vše v těchto 102 minutách divák uvidí. Trochu zbytečné byly, dle mého názoru, vložené rozhovory se Sigourney Weaver či Whoopi Goldberg. Finální hodnocení: velmi povedené dílo. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na dokument o nejlepší kapele na světě od Rona Howarda jsem se hodně těšil a musím uznat, že takhle kvalitně natočený kousek jsem už delší dobu neviděl. Po technické stránce není absolutně co vytknout, jen trošičku mě mrzelo, že se dokument nezaměřil na osobní život velké čtyřky a jen okrajově nastínil hlavní dilemata během všech těch turné. McCartney má jistě radost, už mu určitě z toho drbání na zadku a všech těch čertových barevných obrázků, co mu každou minutu přeitejkají na účet, bylo nudno. 😀 9/10 🎙 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Průvodce davovým šílenstvím jménem beatlemánie z první řady. Výhodou tohoto dokumentu je zaostření na první část hudební kariéry liverpoolské čtveřice. Díky tomu všechno vypadá optimističtěji a může skončit happy-endem. Ron Howard by mě sice jako režisér podobného filmu nikdy nenapadl, ale evidentně tohle spojení fungovalo. Ale z hudebního hlediska to nejzajímavější z tvorby The Beatles teprve přijde. Bude druhý díl? ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o naslávnejšom koncertnom období Beatles. Asi najšialenejšie davy a správanie fanúšičiek, aké sa dá predstaviť. A to na celom svete. Posledné minúty dokumentu ukazujú, aký to bol kontrast oproti neskoršiemu pokojnejšiemu štúdiovému obdobiu. Môj obdiv má ten, kto na koncertom zázname našiel mladé dievčatko Sigourney Weaver šaliace sa do rytmu, a ako to sympaticky pre dokument priznala. Pozor, treba dopozerať aj titulky do konca, je tam ešte odkaz od The Beatles. –––– Kamkoli jsme se pohli, vypukly demonstrace všeho druhu. –––– Chodilo se na Beatles. Nemělo to nic společnýho s hudbou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years bol zostavený z viac než 100 hodín vzácnych a doposiaľ nevidených nahrávok získaných od fanúšikov, spravodajských agentúr a národných archívov, ako i zo súkromnej zbierky kapely. (Zdroj: Itafilm)

Reklama

Reklama