Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Pole, kukuřice (žádný slunečnice!), vrány, strašák, kukuřice (stále žádný slunečnice!!!), běhání v kukuřici... S pangovic Massengers to nemá společnýho vůbec nic (ani ty posr*** slunečnice) a ty 2* sou asi fakt jen za závěrečný 2 minuty filmu (každá * za 1 minutu :) ). Radši zkusim nový Kukuřičný děti... ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Jak se to zdálo ze začátku slibné, postupně se začal film odrovnávat sám. V podstatě se tam nic nedělo a kromě neskutečně hnusného strašáka tam nic zajímavého nebylo. Celý film čumět na tak divného a nesympatického herce taky není nic skvělého a když začne vytahovat hřebíky směrem nahoru....to dokáže jenom herec. :D Ovšem naprosto jsem nepochopila pointu českého překladu.... který intelektuál vymyslel ty slunečnice?! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra po prvním dílu prakticky hned přišel druhý díl, a ten je.... uplně stejný jako první. To znamená nudný, a sterilní. Režisér tu nepřidal nic po půlce filmu jsem si říkal že by potěšily aspon nějaké levné lekačky, ale ne ty přijdou v malé míře až na konci, který se asi jako jediný vyvedl, strašák byl sympatický, ale jeho likvidace trošku komická. Režisér Barnewitz mě už jednou zklamal Pokojem 205, a tady taky. Další filmy od něho s radostí vynechám. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

V zásadě stejně nezajímavé a sterilní jako jednička, se kterou nemá pranic společného. Nápad není originální, ale rozhodně neurazí, ovšem absolutní absence nejaké invence až fyzicky bolí. V každé minutě přesně víte, co bude následovat a asi až na dvě lekačky vás nepřekvapí vůbec nic. Herci, prostředí, triky, atmosféra, prostě nic. Možná ten strašák je docela hezky udělaný. Ale to je sakra málo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama