Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor s dobrou atmosférou, dobrými hereckými výkony a "mořskou pannou" Claire Holt :-)) Ne každé pokračování hororu musí být hovadina viz Hostel nebo Wrong Turn, které se opravdu povedly. A tohle? Líbilo, opravdu jo. Časem si rozmyslím, jestli si to nezaslouží víc hvězd. Nechme to rozležet v hlavě. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Do staré kukuřičné farmy se nastěhuje farmář John Rollins se svojí rodinou. Jenže nic nejde tak dobře, jak by si představoval. Pole sužuje nesnesitelné sucho, zbytky úrody pojídají vrány, manželka je až příliš vlídná na jednoho ze sousedů, a na dveře klepe bankovní exekutor. Ve chvíli, kdy ale John najde ve stodole starého strašáka, začíná se karta obracet. Vrány jsou odehnány, úroda se zdá být zachráněna, a exekutor i soused jsou nalezeni mrtví. Až příliš pozdě si John uvědomuje, že strašák by také mohl zničit jeho rodinu ... Po celý film jsem se musel pochechtávat, jak dobře vyje*ali autoři tohoto filmu s českým distributorem. První díl si český distributor přejmenoval na Prokletí domu slunečnic, a tak v druhém díle nechali farmáře natruc pěstovat kukuřici. Jenže to je asi tak všechno, čím je tento film zajímavý - oproti prvnímu dílu, kde byla aspoň sympatická Kristen Stewart, zde není vůbec nic (až na toho správně ošklivého strašáka). ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama