Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenze (51)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Parta začíná přicházet na děsivou skutečnost, o níž si mysleli, že jí dokázali předejít. Mike, Lucas a Will volají o pomoc El a Max, a ty jen neochotně přijdou. Robin, Steve a Dustin mezitím přijdou na záhadu Rusů a jejich zvláštních dárkových balíčků. Jistě, musí jim v tom pomoci i Dustinova (nebo Lucasova, teď nevím) sestra. Nancy s Jonathanem dostanou padáka. Jejich šéf, nyní pod vlivem těch potvor, si nebere servítky. Nancy přiznává, že Jonathana nebrala na vědomí, a že se musí víc snažit. Joyce a Hopper pokračují ve vyšetřování, a mírně se posunou vpřed. Jane a ostatní bojují s Billym (pod vlivem příšery), a nebýt jejich vzájemné pomoci, mohla skončit mrtvá. Nancy se dostane do nebezpečné situace. 95 - 100 procent. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mike,El,Will a Max sa rozhodnú otestovať Billyho, pretože sú presvedčený že je novým hostiteľom tvora zo sveta Upside down. Jonathan a Nancy dostanú padáka z novín (konečne, to ako bola akože mladá novininárka staršími kolegami zosmiešňovaná bolo trápne) a Dustinova skupina nájde spôsob ako sa dostať do skladu. Konečne sme sa dočkali aj akčnejších scén a dôležitého posunu v deji. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, you can't spell 'America' without 'Erica'!" ________ Morová rána, mentální otrokářství, maloměšťácká korupce, zmrzlinové vyděračství v područí vlastenky Ericy, morální moudra milfky Wheelerové, a třešničkou na dortu je mission impossible v podobě žhavého sauna testu - čím nás ještě Podivnější věci překvapí už ví pouze Mozkožrout a tvůrci, jenž vytasili koule na plno. ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v tejto časti tvorcovia výrazne dupli na plyn, a to je len dobre. Konečne sa viac predvedie aj Jedenástka. Tiež príbehová línia Jonathana a Nancy začne byť viac zaujímavá aj keď stále to nie je úplne ono. A tiež ma táto epizóda utvrdila vtom, že šerif Hooper je jedna z najzábavnejších a najzaujímavejších seriálových postáv. Škoda len Winony Ryder tá mi v tejto sérií príde dosť ukričaná oproti dvom predchádzajúcim, kde mi prišla trochu sympatickejšia. Každopádne táto séria sa opäť kvalitou vracia do starých koľají, čo je veľmi dobrá správa. Zmenou k lepšiemu je že sa výrazne zrýchlilo tempo a prednosť dostalo rozvíjanie príbehu pred riešením vzťahov. Dalo by sa povedať, že konečne. Táto časť bola veľmi výživná dúfam, že aj ďalšie budú také. Ja, teda dám 90% a 5z5. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Je vyhlásený červený kód. Hooper sa musí zotaviť z nakladačky od Ruského terminátora. Dustinova parta zisťuje čo je v tajomnom sklade. Prevedenie: Opäť sa jedná o časť, ktorá má iba posúvať ďalej príbeh. Ale je podstatne napínavejšia a lepšie gradovaná. Opäť sme svedkami zjednotenia dejových liniek do jednej čo stále neomrzí ani na tretí pokus. Pocity: Škoda, že atmosféra z predchádzajúcej časti trocha opadla ale zas zistenie že stojíme opäť proti starému nepriateľovi je na nezaplatenie. 80% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)
  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)

Reklama

Reklama