Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

lola3121 

všechny recenze uživatele

Grupa budoucích elitních agentů FBI je přivezena na ostrov, kde má skládat závěrečnou zkoušku. Místo toho začne brutální vyvražďovačka ve stylu Deseti malých černoušků. SPOILER: Kdyby si ta krasomila udělala tu zkoušku s fosforeskujícími prsty hned, mohla pár kamarádům zachránit život. Ale zase by nebylo na co koukat... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Variace na Deset malých černoušků, která by chtěla být chytrým thrillerem s chytrými postavami, ale je jen tupým levným béčkem s tupými postavami, ovšem s fajn premisou, atmosférickým rozjezdem, snaživou kamerou a pár nápady (přestřelka v bazéně). Podobná IDENTITA je po všech stránkách minimálně o level lepší. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

simulace pátrání po fiktivním vrahovi se po zásahu tekutým dusíkem agenta J.D. a jeho pozoruhodné smrti mění v lekací thriller, kde nebezpečí je všechno co vidíte, živé i mrtvé. druhy úmrtí jsou různorodá a tak nás může vylekat (pobavit), že se někdo ocitne bez krve. odsejpá děj i mrtvoly a je mi jasný, že situace je bezpečná až na cestě zpátky. bohužel (bohudík ?)se jí většina nedožije! jo a vrahem je eeeeeee........ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímky, kde se na uzavřeném prostoru pohybuje několik postav, přičemž jich postupně ubývá, bývají velice divácky vděčným tématem. I když se jedná o bandu příšerně napsaných postav, tak se stále ve vzduchu vznáší to kouzlo, kde si můžete vsázet na svého vraha - favorita a postupně sledovat, jak jednotliví dementi ubývají ze scény. Film má tempo. Mrtvoly rychle přibývají, takže v rámci jednohubkového béčka film má potenciál zafungovat a zabavit. Chtělo snad jen trošku lepší scénář a film mohl klidně mířit výš. Slabší tři kousky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin kdysi natočil Cliffhangera a hlavně druhou Smrtonosnou past, nicméně jen ze slávy se žít nedá. V roce 2004 se blýsknul světlejším okamžiktem a Lovci myšlenek si dokáží s vypětím všech sil udržet divákovu pozornost až do konce, přestože se postavy na plátně začnou chovat více než "podivně" s blížícím se šokujícím odhalením. Z herecké sestavy nepotěší Val ani Christian, protože ti padnou mezi prvními. 50% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • Režisér Renny Harlin poznamenal, že herecké obsadenie zažilo počas natáčania v Amsterdame fantastický čas, ale "hlavným cieľom bolo obmedziť zábavu ľudí tak, aby sa potom objavili v práci". (Arsenal83)
  • Vo filme sa niekoľkokrát objaví fínska vlajka alebo odkaz na Fínsko, ako ochranná známka režiséra Rennyho Harlina. (Arsenal83)

Reklama

Reklama