Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Absurdní komedie, co paroduje nejslavnějšího agenta britské tajné služby 007. Dokonce má i jeho auto Aston Martina. Film je nejen absurdní, ale i nesnesitelně nudný. Fekální humor střídají trapné scény. Velmi hloupý příběh, do kterého zapadá tolik veletrapných událostí. Johnny English není nic jiného než debilní parodie komedie. K hereckému obsazení ať se snaží Atkinson sebevíc tak z této role nevymáčkne nic dobrého. Zato je tu alespoň krásná Natalie Imbruglia. ( 30 procent ) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná „popcornovka“ u které se člověk v některých situacích skutečně zasměje, jindy se však dočká jen trapných momentů. Naštěstí tu je Rowan Atkinson – chlapík, kterého „žeru“ už odmalička. Tenhle borec coby nešikovný agent MI 7 má sice do Jamese Bonda daleko, nicméně se dokáže ze všech „patálií“ vylízat s grácií. Natalie Imbruglia je (byla) opravdu kus pěkné ženské, nicméně zde skutečně hrál prim John Malkovich. Podobné komedie „parodie“ sice moc často nevyhledávám, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že se na tento „skvost“ už nikdy nepodívám znova. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V mém slovníku, pane, slovo OMYL nikdy neexistovalo." Tak takový je ON. English. Johnny English. Nejlepší a zároveň jediný agent jejího veličenstva. ON se prostě nikdy nemýlí. Snad jen občas netrefí taneční krok, někdy vytáhne špatné cédéčko, výjimečně postřelí sekretářku nebo si splete mrakodrap, ale to je lidské. A poměrně vtipné. Agent English je prostě dle očekávání debilní, jeho Englishgirl umí rozkošné pukrle a já bych ochranu anglického trůnu nesvěřil nikomu jinému. Hlavně aby ten člověk nehlídal mou bezpečnost. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Pro mě už klasika. V jednoduchosti gagů opírajících se o akční, špionážní a buddy-movie díla je krása. Ten Atkinson si ze sebe umí dělat srandu i tady, ne že ne. Pokud o něm něco víte, pro někoho plus nebo mínus, přikláním se k první možnosti. Nádherná a ne špatně hrající Natalie je fajn. Chápu, že ten Malkovich tady mohl někoho naštvat, ale pasáž s korunovací je gold! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se víc, než jsem čekal, John Malkovich je vynikající, ale tím způsobem, že mi přišel tak odporný, že to až přesahovalo roli :-) a Natalie Imbruglia jako tradiční ženské zpestření ;-) Hudba byla bondovská a dokonce i píseň od Robbieho Williamse mi vůbec nevadila. Zkrátka a dobře, další pěkná parodie s jedním z nejtalentovanějších komiků současnosti, Rowanem Atkinsonem, se kterým ani hovna nejsou tak vulgární, jak by mohla být v teenagerských fekálních veselohrách. Z hlediska nadhledu se může jít JB klouzat u scény, kdy okouzlující děva sděluje JE svou náklonnost a dělá to tak dobře, že vám dojde, proč vlastně James klátí jednu babu za druhou jak na běžícím pásu jenom proto, že vystoupí z nějakýho moře :-D ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • V prvej scéne zobrazujúcej Johnnyho Englisha v jeho kancelárii, hneď po vysnívanej úvodnej sekvencii, má Rowan Atkinson na sebe klasický outfit Mr. Beana. (Arsenal83)
  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)
  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama