Reklama

Reklama

Božský Bruce

  • USA Bruce Almighty (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bruce je oblíbeným reportérem televizního zpravodajství na 7. kanálu v Buffalu. Problém je v tom, že on svou práci nesnáší a viní Boha z nedostatku štěstí. Na dveře mu klepe čtyřicítka, on touží být moderátorem hlavních zpráv. Když se jeden z moderátorů chystá odejít do důchodu, Bruce vycítí svou šanci. Zdá se, že se jeho šťastná chvilka blíží, má poprvé vysílat živě z Niagarských vodopádů. Těsně před vstupem se ale dozví, že moderátorské křeslo bylo obsazeno, rozčílí se a všechno pokazí. Místo vavřínů dostane vyhazov. Aby toho nebylo málo, venku ho zmlátí parta chuligánů a zničí jeho auto. Bruce pak označí Boha za příčinu všeho zla a nespravedlnosti, co se dějí na Zemi. Ten jeho spílání vyslyší a dá mu na týden svou moc a vládu nad světem, aby mu mohl Bruce dokázat, jak se to dá dělat lépe a s humorem. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (621)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší film s Jimem, co jsem kdy viděl. Přišel mi strašně dětinský až trapný. Ono možná tomu je proto, že takovým je hlavní hrdina, ale ten film se na něj koncentruje natolik, že všechno je jen o něm a ostatní postavy tam jsou jen jaksi do počtu jako kompars. Anistone (nemám ji rád) nepředvádí naprosto nic. Ale nemůže za to, protože jen "hraje" něco, co ji napsal scénář. Stejně blbě, jako jí to napsal. Nuda k uzoufání. Bylo mi líto každé další minuty, kterou jsem se prokousal. Brrrr. Ještě teď mi z toho jde mráz po zádech. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnormálnějších a nejlepších filmů Jima Carreyho... Hraje svou roli normálně a né s nějakejma zbytečnejma úchýlejma výrazama... Role Bruce mu sedla i Jennifer Aniston nezahrála špatně.:) Docela dobrá komedie, která neurazí... Rozhodně se najdou i horší a to o hodně horší!.. Na to, že je to komedie, to je vážně dobrý..:) ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jakéhosi pokračování Božský Evan si tohoto filmu vážím zas o něco víc. Je to docela zajímavé sledovat, jak se potrhlý chlápek stane na chvíli Bohem a který dělá přesně to, co bychom dělali i my. Takže, všeho zneužívá! Film plný nápadů s neobvyklou zápletkou pro věřící i nevěřící, pokud je to kritérium nějak důležité. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, příjemná komedie opírající se (ač trochu vratce) o moralismy - s velkou mocí přichází velká zodpovědnost a kdo chce kam, pomozme mu tam. Slušná porce zábavy stojí především na Jimově obligátním komeickém výkonu (i když mi daleko víc sedí jeho vážnější role) a několika scénáristickým vychytávkám - třeba scéna "moderátorské břichomluvectví", aneb jak potopit konkurenty z práce když máte božské schopnosti - je skutečně lahůdková. Jinak se nejedná o nic co by vybočovalo z řady hollywoodské manufaktory. P.S.: Pro příznivce půvabů Catherine Bell povinnost :-) 60% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jim avizoval veľký návrat k bláznivým komédiam, aké ho preslávili (tj. hovoríme o roku 1994). Spojil sa s režisérom a jeho veľmi dobrým priateľom Tomom Shadyackom a nakrútili Brucea. Skvelý námet, velikánsky potenciál, bohužiaľ len veľmi striedmo využitý. Hlavne je to strašne korektný film a po ľade korčuľuje veľmi jemne. Aby sa náhodou žiaden divák neurazil. Našťastie tu máme Jima Carreyho, ktorý je ako vždy famózny. Jennifer mu skvelo asistuje a Steve Carrel má skvelú "blahblah" scénku. Tom Shadyack a Jim Carrey pripravili dobrú atmosféru a originálny humor, ale obaja majú už za sebou aj lepšie kúsky. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (25)

  • Na otázku, co by dělal, kdyby měl božskou moc, Jim Carrey (Bruce Nolan) odpověděl: "Určitě bych nasytil chudé a vyléčil nemocné a nakonec bych se udělal neviditelným, abych mohl nějakou tu chvilku strávit v dámské převlékací kabině." (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

Reklama

Reklama