Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Francouzi komedie umí, to je bez debat. Mohl bych jich vyjmenovat desítky a to nejen těch klasik s Belmondem, De Funesem apod. Z nových filmů jsou to třeba Rodinka Bélierových, série Co jsme komu udělali? nebo dialogovka Jméno. Alibi na klíč slibovalo další podobnou komedii a fajn oddechovku. Očekávání byla víceméně naplněna. Na rovinu… klasika se z toho asi nestane, ale jako pohodová zábava na jeden večer to funguje. Rozhodně to není další Co jsme komu udělali? Přišlo mi, že se na filmu podílela o generaci mladší sestava tvůrců. Je to vidět na jiném druhu humoru. Vtipy jsou více přízemní, je to více akční a občas pro někoho i lehce přes čáru. Naštěstí to vyloženě do trapnosti neupadá. Potěšily mě i různé odkazy, například na hvězdné války a taky na hry Assassin Creed. U toho by se generace mých rodičů asi nebavila. Vcelku se povedlo i obsazení. Jen ta hlavní postava... Philippe Lacheau se herecky moc nepředvedl, většina ostatních postav byla zábavnější. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Bolo mi hned podozrive, ked "komedia 2017" ma 75% na csfd ;-).. Ani "sexi", ani smiesne; bezducha skurvenica. No ale k veci: pokus zarobit na principe "(K)lamac srdci" - ibaze ten mal vtip a naboj, toto je len hromada sraciek. Rozosmievat chlapa stiskanim vajec, potom jej premiagat kozy aby sa smiala tiez. Ale co ine, ked mu hned na uvod ponukne "fajku". Obligatorna homosexualna cierna rit, labuznicky tlapkanu bielym buzikom, takze vysoko aktualne a politicky korektne. Kopu hnusobstiev zabalenych do "podme sa kosit, to je ale paraaaada" muzicky. Par srandiciek sa tam najde, ako vrh psom na kolkach, ale inak sa budu smiat najma ti s odlahcenym obsahom hlavy. Na pozadi Jean-von-Damenklo (Blood sport..) uroven moc nedvihne. Kto to nevypne najneskor vtedy, ked si milenec starej baby honi na jej svadobnom obraze, zatial co ona je v hoteli, kde jej stary suka odpalenu kurvu, mal by sa zamysliet. Hlavne ze je to plne ajFonov, tabletov, Fejsbukov a dalsich velice "modernych" hraciciek: zalostny zaber dnesnym svinstvom, kde jedinec zbytocne hlada inteligentny humor ci naznak lasky. Skoda, ze v tomto pretrtkanom svete, holdujucom rozvodom/podvodom/abortom, sa nepodari za take hriesne prachy natocit mensi grc. Cisty ODPAD ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru pořád nadstandard,nicméně oproti oběma dílům Babysittingu to tentokrát Lacheau dost často potápí zbytečnými momenty a faktem,že velmi brzy opouští dobrý nápad a jede po snadno odhadnutelné linii.Korunu tomu všemu pak nasadí zbytečně hysterickým a přehnaným koncem,který se hodně nepovedl...70% ale zavřené obě oči ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Letos asi nej komedie co jsem viděla, bavila jsem se celej film a hlavní hrdina velkej sympaťák. Ideální film, když chce člověk vypnout a jen se bavit. Francouzi stále umí, když chtějí. Je to odkaz na staré dobré komedie 70-80 let. A jelikož dobrých komedií je jak šafránu, chtělo by to více takový počinů. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ne tak vtipné jako, "Co jsme komu udělali", ale i tak rozhodně nadprůměrná komedie. Humorem nabité scény, velmi dobré obsazení, slušná muzika, režie i scénář. Mně osobně pouze vadila místy lacinost a lascivnost některých scének, včetně toho ze zvířecími aktéry. Dokážu si představit, že to spoustu blbečků napadne napodobit. Za to dávám jednu hvězdu dolů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno