Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (80)

yvona 

všechny recenze uživatele

Je to celé taková ...no, prostě taková politicky korektní slátanina se spoustou chyb, nelogičností a čišící neprofesionalitou. Prezident je takový hodný, důvěřivý strýček, má jednoho člena ochranky, jeho děti se starají sami o sebe, protože chůvu nemají a o jediného bodyguarda se dělí celá rodina. Prezident si chodí,kudy si zamane, po chodbách ho přepadávají různí kolemjdoucí a novináři, manželka je pipina, která vždy někam vpadne a překáží. Jó, a samozřejmě nechybí agentka FBI , která sama a na jehlách zachraňuje bezpečnost celé Ameriky i v těch nejzávažnějších akcích.Od začátku přesně víte,co se bude dít, kdo je zlý, kdo je ten hodný a jak to celé skončí. A pokud v klidu přeskočíte všechny tiskovky a proslovy,kterých je každý díl plný, vůbec o nic nepřijdete, jen si zkrátíte utrpení. Přesto se na to dá koukat. Nebo je to tím, že mi vytrhli několik zubů, jsem doma a na nic lepšího jsem nenarazila. No, ke konci už se mi z té hromady nesmyslů chtělo zvracet. 2. i 3. sérii si odpustím, nejsem masochista. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou dílech jsem měl rozpačitý názor na tenhle seriál, ale od třetího dílu naprostá politická podívaná a Kiefer Sutherland naprosto geniální ve své roli. Midseason finále (E10) naprosto úžasné! Nemůžu se dočkat března, kdy bude pokračování. Zatím 95%. No tak za mě překvapivě menší úpadek v druhé polovině, ale nakonec dokoukáno a celkově seriál bavil, ale na druhou sérii to úplně nevidím. 1. série - 85% ()

Reklama

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Podezírám tvůrce Designated Survivor že už dopředu tušili, jak v USA v roce 2016 volby prezidenta dopadnou a tak si radši vytvořili vlastního... Osobně bych radši, kdyby se to mnohem víc točilo kolem prezidenta jako takového (ale od toho máme třeba West Wing, že), ale i ta konspirační zápletka má něco do sebe. A Kiefer Sutherland je na jedničku, stejně jako většina dalších členů jeho party. Za mě plný počet a nový oblíbený seriál. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Seriál se celkem záhy rozdělí na dvě linky. Ta první se dá označit za vyšetřovatelsko-konspirační, kdy se agenti FBI snaží odhalit pozadí a původce atentátu a je docela zábavná, byť to v ní občas zaskřípe. Ta druhá je víceméně politická a nezkušený prezident se v ní snaží vypořádat s nově nabytou mocí a z ní pramenící odpovědností. Tady už to trošku hapruje, protože Sutherlandův "určený přeživší" je správňák od kosti a dělá téměř všechno podle příručky Mirka Dušína. Navíc je tu hromada klasického amerického patosu. To sice bylo zpočátku tak nějak mile naivní, ale postupem času mi to docela začalo lézt na nervy. A jestliže je klišovitá postava prezidenta, tak to samé se dá říct i o ostatních aktérech a byť si seriál místy snaží hrát na House Of Cards, moc mu to nejde. Ale i když je tu much nepočítaně, na mě to docela fungovalo, protože to má spád, takže člověk celkem snadno některé nedostatky přehlédne a vydařil se i casting. Tak snad to tvůrci v další řadě ještě vyladí. 70% Edit: Po sedmém díle druhé řady končím. Je to pořád na jedno brdo, postavy se nikam neposouvají a vlastně to samé se dá říct o ději. ()

arinečka 

všechny recenze uživatele

No tedy nechápu moc ty kritické komentáře. seriál funguje. Asi to nemá být zrovna art film a asi tam je patosu fůra, ale na druhé straně jsem u toho jak přilepená, už třetí díl, ale musela jsem se odtrhnout a nevím,co budu dělat , až skončím s osmým, víc na netflixu není. je to totálně návykový seriál, napínavý, že si ani nezajdete na wc. nebo jenom když fakt musíte. ()

Galerie (1 214)

Zajímavosti (13)

  • Kal Penn, ktorý tu stvárnil tlačového tajomníka Bieleho domu, v ňom pracoval na inej pozícii aj v skutočnom živote. (Real Tom Hardy)
  • ABC pôvodne zrušilo seriál po druhej sérii v máji 2018. Po 4 mesiacoch ho prevzal Netflix a zakončil ho poslednou treťou sériou. (Real Tom Hardy)
  • Prezidentova (Kiefer Sutherland) hláška "Damn it!" je odkazom na seriál 24 (od r. 2001), v ktorom Jack Bauer (Sutherland) túto používal frekventovane a v každej sérii. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama