Reklama

Reklama

Prezident v pořadí

(seriál)
  • USA Designated Survivor
Trailer
USA, (2016–2019), 38 h 38 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

David Guggenheim

Hrají:

Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, Jake Epstein, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Mckenna Grace (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland - v dlouho očekávaném seriálu Prezident v pořadí - hraje Toma Kirkmana, člena nižšího kabinetu, který je náhle jmenován prezidentem Spojených států po katastrofickém útoku na Kapitol Spojených států amerických. V tomto dramatickém thrilleru bude Kirkman bojovat o to, aby se země, ale ani jeho rodina nerozpadly, zatímco se bude pohybovat v nebezpečně vysokých kruzích státní politiky a zároveň povede vyšetřování, aby zjistil, kdo je zodpovědný za útok. (AXN)

(více)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (4)

Prezident v pořadí (2016) 

První řadu jsem ohodnotil na 5*, druhá šla postupně do latríny, jako kdyby se štáb zbláznil, a třetí řada - raději to nikdo vůbec nezkoušejte. Rozumné je vidět první řadu a pak spořádaně odejít. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Tak, za mě velké překvapení. Hodnocení nic neznamená, je třeba vlastního úsudku a vlastně jsem čekal "buď a nebo". Politický thriller jsem také čekal, ale překvapil akční (až špionážní) film. Velice dobře tyto dvě osy rozděleny a spojeny. Přirovnání ke "24 hodin" jsem nejprve neviděl, ale po pár dílech se ta podobnost sama vnucovala. Už to tady sice někdo řekl, ale ty 3 ženské okolo prezidenta byly opravdu úžasné. Nějaké výhrady se sice najdou, to je vždycky. Pár pochybností u logiky děje, ale nebylo toho moc. A pak ta Amerika. Všude přítomná rádoby demokracie, slušný a poctivý prezident, služba vlasti a lidu a vždy na závěr Bůh žehnej Americe. A ten závěrečný prezidentský proslov byl fakt už "náročný". Tohle hlava českého medvěda nikdy nepobere. Ale to není film, to je Amerika. Takže za film paráda. Hodnocení trochu přeženu do extrému, protože bude-li pokračování slabší, půjdu s hodnocením dolů, ale zase abych tomu pak neublížil. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Tohle se snad nedá ani nazvat, že to podělali, protože to slovo není dostatečně výstižné. První řada měla soudržnost a atraktivitu. Z neznámých důvodů vše fungující bylo odstraněno a začala americká hra na umělé konflikty mezi prezidentem a zbytkem Ameriky. Střed Evropy nechápe. Co všechno se zde vytvořilo za ptákoviny, čím se zaobírají, senát a kongres likviduje prezidenta, protože je nestranný a "slouží" svému lidu. Konečně jsem pochopil, proč říkají: Bůh žehnej Americe ... . Tak jak jsem první řadu sjel velice rychle, druhou jsem protahoval a protrpěl. Jediné světlé chvilky byly, pokud se na pár minut mihla agentka Hannah. Jo, už mám to správné slovo - posrali to. ()

Série 3 (2019) (S03) odpad!

Po druhé sérii jsem věděl, že ta třetí bude ještě horší, ale jsem statečný. Celé se to točí okolo prezidentské kandidatury a předvolební kampaně, tudíž samo o sobě hnusné téma. Ovšem co tady dokázali! Tohle vůbec nemělo opustit Ameriku. Neustálé tlachání a řešení blbůstek v tom nejlepším světle a demokracii. Špionážně - krimi linka na pozadí už ani náhodou. Jen pokus o bioterorismus. A protože s jídlem roste chuť, tak to ti mazalové ještě vyšperkovali k dokonalosti tímto: Dva černoušci už si nedávají letmou pusinku, ale vášnivě se líbají a navíc si vzájemně něco strkají do zadku. Nevšimnul jsem si co, byl to takový hodně tmavý propletenec. A dále naběhne na scénu nová postava - švagr prezidenta, vlastně transka švagrová. První dvě třetiny série jsem jel posunem, zbytek už jsem nějak přetrpěl. A fuj, hanba vám, takhle zprasit dojem z první řady!!! ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama